2777
2789
عنوان

اینجوری دیگه هیچوقت بوی عرق نمیدین !

31335 بازدید | 31 پست

زینک اکساید استفاده کنین

من خیلی عرق میکنم

دور از جمع بوی هاپو میگرفتم

حتی روزی دوبارم دوش میگرفتم

ولی پامو میذاشتم بیرون فرق نمیکرد !

کلی خرج عطر و مام و اینا میکردم

لیزر میرفتم واسه صورت میگفتن زینک کساید بزنید به صورت بعد بریدبیرون آفتاب

یه بار من بجای پماد بی حس کننده

اینو خریدم زدم

درسته اون روز لیزر دهنم سرویس. شد 😟😂

ولی تا فرداش ک برم حموم اصلااااا بوی عرق نمیدادم

این پماد رو آخرین بار فکر کنم حدود 3 هزار تومن از داروخانه خریدم

واسه زخم و سوختگی و جوش و اینام خوبه

کلا زینک واسه پوست و مو خوبه

مام و سنگ مرداب ضرر دارن میتونین سرچ کنین

سنگ مرداب رو تو کفش واسه بوی پا بریزین خوبه

راستش من زدم تاثیر نداشت...

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خودبه خود عرق میکنم

روزی دوبار دوش میگیرم

از حموم میام بیرون میبینم باز عرق کردم.خیلی سیستمم مزخرفه 😣

پماد زینک اکسایدو میگی دیگه؟بزنیم زیر بغل مثلا؟😆😷

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

پماد زینک اکساید برای درمان و پیشگیری از ناراحتی های جزئی پوست مثل سوختگی، بریدگی، آفتاب سوختگی، درمان آکنه، کاهش لکه های پوستی و التهاب پوست مورد استفاده قرار می گیرد.یکی دیگر از موارد استفاده از آن برای سوختگی نوزاد در اثر استفاده طولانی مدت از پوشک مرطوب در مواقع خواب روز یا شب می باشد. سعی کنید از داروی زینک اکساید روی زخم ها، بریدگی ها یا عفونت های شدید استفاده نکنید. برای استفاده از این پماد برای نوزاد ابتدا ناحیه پوشک نوزاد را با آب و صابون تمیز کرده و قبل از استفاده از پماد صبر کنید تا پوست خشک شود و پس از استفاده از آن از پوشک جدید استفاده کنید. هر بار که پوشک را عوض می کنید از دارو استفاده کنید.

منم خودبه خود عرق میکنم روزی دوبار دوش میگیرم از حموم میام بیرون میبینم باز عرق کردم.خیلی سیستمم م ...

اره عزیزم بعد از حمام بدنت تمیزه بزن 

یه مقداری هم سفید میکنه به نظرم به مرور

واقعا خوشبحالتون عرق میکنید اگه بدونید چقدر مفیده چقدر تابستونا خنک میشین من دریغ ازی قطره تابستونا ...

خاهر پدر ادم درمیاد، من کل بالاتنم حتی پشت گردنم عرق‌میکنه اصن یه وضعی

She is everything I ever wanted.... 
منم خیلی عرق میکنم یعنی خود به خود 😂😂😂 ولی عرقم بوی بد نداره، مام میزنم اسپری هم‌میزنم لباس زیر ...

واسه من زمستونا بو میده.😷😷مام و اسپری هم اثر نمیکنه 

دم به دقیقه حمومم دیگه.امروز یکم موهامو کوتاه کردم.همیشه خیسن 😧

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مکانیسم اثر :

اکسید روی با ایجاد یک سد فیزیکی باعث بازتاب , پراکنده کردن و جذب اشعه ماوراء بنفش و اشعه مرئی نور خورشید شده و نفوذ آن را از طریق اپیدرم به حداقل می رساند . به علاوه دارای اثرهای قابض , محافظ و ضد عفونی کننده پوست نیز می باشد . این دارو مهار کننده رشد باکتری ها نیز می باشد که تا حدودی به اثر کاهش ph ناشی از آن مربوط می باشد.

موارد مصرف :

پماد زینک اکساید در درمان ضایعات پوستی مستعد عفونت مانند سوختگی، اگزما، سوختگی پای نوزادان، خراشیدگی و گزش حشرات مفید است.

فواید پماد زینک اکسید

۱- حفاظت از پوست در برابر اشعه ماورای بنفش (UV)

زینک اکسید، کم ضررترین ماده در کرم های ضد آفتاب است که از پوست در برابر اثرات مضر اشعه ماورای بنفش محافظت می کند.

وقتی اشعه ماورای بنفش نور خورشید به پوست نفوذ می کند، بافت را تخریب می کند، سرعت پیرشدن پوست را افزایش می دهد و پوست را خشک می کند. همچنین خطر بروز سرطان پوست را افزایش می دهد.

کرم های ضدآفتابی که دارای زینک اکسید هستند، از نفوذ اشعه ماورای بنفش به پوست و تخریب سلولی آن جلوگیری می کنند

۲- درمان آسیب های پوستی

زینک اکسید اثرات درمانی نیز روی پوست دارد و باعث بهبود زخم می شود. همچنین مشکلات ناشی از آفتاب سوختگی و خشکی پوست را کم می کند.

تحقیقات نشان داده است زخم های پوستی در کسانی که دچار کمبود روی هستند، دیرتر بهبود می یابند.

وقتی پماد زینک اکسید روی محل زخم مالیده می شود، باعث می گردد بدن دارای مقدار زیادی روی گردد که برای ترمیم سلول های پوستی لازم است. همچنین این پماد زخم را مرطوب و تمیز نگه می دارد.

۳- اثرات قابض روی پوست

پماد زینک اکسید مانع تشکیل چربی اضافی روی پوست می شود (چربی اضافی پوست را برطرف می کند). همچنین پوست را سفت می کند.

این پماد بعضی اوقات برای درمان کمکی آکنه (جوش) به کار می رود.

زینک اکسید ایجاد لکه های پوستی، التهاب پوست و تعداد و شدت آکنه را کاهش می دهد.

۴- بهبود التهاب پوستی

پماد زینک اکسید همچنین برای درمان ادرار سوختگی در کودکان (سوختگی پوست کودک در پوشک)، اگزما، بریدگی و سوختگی پوست مفید است.