2777
2789
عنوان

رشد نکردن فولیکول و نازایی

43 بازدید | 5 پست

سلام من چند ساله تحد درمان هستم و در این چند سال فولیکول هام به حد سایز مناسب نرسیده 

ازمایش پاپ اسمیر خوب

ازمایش اسپرم شوهرم عالی

عکس رنگی رحم و لوله های فولیپ و تخمدان خوب و باز هستن 

ذخیره تخمدانم عالیه

عفونتی چیزی ندارم 

هیچ مشکلی از کیست ندارم 

ولی تخمک هام هر ماه به اون حدی که باید برسه نمیرسه 

الان گفتن باید بری iui یا ivf

یه مسئله ای ذهنم رو درگیر کرده وقتی من تخمک بالغ ندارم چطور در iui میتونم داشته باشم و اگر قراره با داروهای iui تخمک بزرگی داشته باشم چرا الان نمیدن

توروخدا کمکم کنید تهران هستم 

باید داروی محرک بگیری من ۳ماهه دارم پونیکا اووبوست لترزول متفورمین سیبل میخورم اگه فولیکول خوب داشته ...

من فقط متفورمین و لتروزول با دارمافد مصرف کردم همین هیچکدوم از داروهایی که گفتی رو بهم ندادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمارو نمیدونم ولی دوستم ای یو ای انجام میده هر وقت سنو بده و فلکولش ب حد نرمال نرسه نمیره برا ای یو ای،،، باید ی مدت بیخیال بشه بعد دارو بخوره تا نرمال بشه

(مشکل از شوهرشه) 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

الان پزشکم من رو ارجاع داده به iui نمیدونم هزینه اش چقدره

دوستم دوسال پیش 12 میلیون ریخت تا 6 بار میتونن اسپرم اهدایی بگیرن(حالا اسماشونو دقیق نمیدونم ولی اسپرم اهدایی میگیره چون شوهرش صفره هیچی نداره)

ولی جنین بخوان انتقال بدن هزینش بالای صد میلیون میشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍