موهام کوتاه پیرونی و عروسی هم داخل خونس من میگم بافت مجلسی بگیرم چون شبا خنکه با شلوار لی جذب بپوشم زشته یعنی؟
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
چرا تعجب میکنید این عروسی آنچنانی نیست مهمونی فامیل دورهمی
خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟 خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟
چرا تعجب میکنید این عروسی آنچنانی نیست مهمونی فامیل دورهمی
درسته عزیزم مهمونی ولی خب اسمش عروسی هست و شما بستگان درجه یک حساب میشید این مدل برا بستگان دورتر به نظرم اوکی تر هست شما چون سن ات هم کمه یا اورال یا کت و شلوار مناسبتره شماست
آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐