من عضوتازه واردنیسم قبلاهم کاربری داشتم ولی به لطف فلش کردن گوشیم وفراموشی رمزکاربریم حسابم ازنی نی سایت پاک شده پس لطفاهی نگیدتازه وارداازاین تایپیک هاازاین حرفها...😕😕
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسه همینه که دوس ندارم مسر دار بشم ولا واسه همینه که میترسم همچین عروسی نسیبم بشه.. 5 دختر میارم بهتر از پسریه که زنش اینطوری باشه.. دخترم باشه سریع پامیشه با گریه میاد...
اون وقت این کار میشه مردم آزاری ۱۲:۳۰ شب زنگ بزنه پسرش بیا فشارم جابجا شده شوهرش اونجا چیکاره بوده ...
میگه شوهرش فوت شده. بنده خدا پیرزن تنها هرچه قدر که بد هم باشه حقش این نیست که بچش نره ببرتش دکتر. چقدر مادر از خود گذشتگی میکنه لقمه از دهن خودش میگیره میده بچه بعد عروس زورش بگیره یه دکتری ببرنش.
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
واقعا وظیفشه بره اما هر خانواده ای تفاوت داره مثلا پدرشوهر من مریضه شوهرم همه جا میبره خرج میکنه پول میفرسته همش بچه ی بزرگش رو میگن که هیچ کاری نمیکنه همش از زن اون تعریف میکنن من همش میگم پدرت وظیفته اما مادرش همش زنگ میزنه حالش بد شد ال شد بل شد چند ماهه ارامش نداریم اقا همش تو حالت اخم و ناراحتیه به خاطر هیچ بچه رو میزنه خودم رو زد کبود شد دستام خواهشا تا از درون خانواده ها خبر ندارین قضاوت نکنین مادرشوهرم سالمه به شوهرم منت میزاره که به خاطر پدرتون یه هفته باشکاه نرفتم