2777
2789
عنوان

کسایی که یه روزی عاشق بودن

42 بازدید | 5 پست

کسی هست که یه روزی تا خرخره عاشق ینفر بوده و با بلاهایی که طرف سرش اورد و تهش ولش کرد الان بی احساس باشه؟

من دقیقا همین بودم حس میکنم دیگه ذره ای احساس برام نمونده دیگه

دو نفرو میبینم به هم محبت میکنن نه اینکه حسودی کنم ولی حالم بهم میخوره نمیدونم چرا🙁

منی که یه روزی نفسم به نفس یکی بند بود که با بی رحمی تمام ترکم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که ادم بی احساس شه که زجر نکشه ولی از یه طرفم اینکه دیگه با هیچی خوشحال نشی واقعا سخته

دیگه کلا سرد میشی کلا بی احساس ب همه چی همه کس چون دیگه مثل اون عشق تو وجودت نمیاد

دیگه کلا سرد میشی کلا بی احساس ب همه چی همه کس چون دیگه مثل اون عشق تو وجودت نمیاد

نه باباااا چقدر تراژدیش کردی زندگی جریان داره همونجوری که اون با یکی دیگه اشنا میشه و زندگی میکنه توهم حق زندگی کردن داری میتونی هم بشینی بگی (یا اون با هیشکی😁)

حالا که تا اینجا اومدی یه صلوات برای امام زمان بفرس✨