به نظرتون از دبیری انصراف بدم و بشینم برای کنکور دوباره بخونم برای دندان یا دارو
اینم بگم از طرف فرهنگیان هنوز هیچ حقوقی نگرفتم
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
خب می تونی اولویت اولت رو فراموش کنی؟اگ می تونی بمون اگه نه انصراف بده برا اون بخون که شرمنده خودت ن ...
میدونی ترازم واقعا خوب شد
بدون هیچ سهمیه و پارتی و مدرک امتیاز آوری دبیری زیست اوردم
اما خب یکمم روحم خسته شده الان ۲۲ سالمه و واقعا نمیدونم چیکار کنم
به خودم میگم شاید در ادامه تونستی اولویت اولت رو فراموش کنی ولی...
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
ولی اگه اون موقع قبول نشی چی چون سنو زیاد کرده خب سخت تر هم می گیرن نسبت به الان
بله درسته
میدونی ترازم واقعا خوب شدبدون هیچ سهمیه و پارتی و مدرک امتیاز آوری دبیری زیست اوردماما خب یکمم روحم ...
ببین نمیشه من ۱۹سالمه به اجبار فرهنگیان شرکت کردم ولی نرفتم مصاحبشو رتبم خوب شد بازم انتخاب رشته نکردم می تونستم برم رشته ای که نمی خوام ولی موندم برا انتخاب اولم