یه دختری که شما با جراحی های زیبایی هم به پاس نرسید
نچرال فوق العاده زیبا باشه شبیه اروپایی ها باشه
چیکار میکنید
لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید. لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️
هر وقت فکرش اومد سراغت خودت رو متمرکز کن روی اجزای صورتت بعد یه مدت کمتر میشه و درنهایت یادت میره
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تتاپیکمو ببینالان میخوام فقط برگرده ولی فقط نفس بکشه و زنده باشه دارم میمیرم خیلی درد دارم
چن سالته🗿
لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید. لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
ببخشید عزیزم میشه این سوال جواب بدی؟من پشت کنکورم و خیلی حوصله فیلم های فراهانی ندارم یعنی سالیان شو ...
واسه مسائل بهتره آموزش ویدیویی ببینی
بیگ بنگ فراهانی رو ببین
درسنامه تیتانیوم و دوست ندارم