2777
2789
عنوان

مادرم به پدرم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 70 پست
ساکتم بخداااااا ولی به بابام فقط گفتم ساعت ۱۰ منو نرسونده مامان و بهم پیام داد که بگم ساعت ۱۰ رسونده

خلوت شد سرت پیام بدم اونور؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان آمد تهدیدم کرد مامانم که اره به بابات میگم فکر نکنه توهم پاکدامنی حالا چرا این حرفو میگه؟ چون د ...

بهش بگو من اگه صد تا دوست پسرم داشته باشم تا حالا ،بازم انگشت کوچیکتم نیستم ،پس فکر نکن آتو داری از من 

الان آمد تهدیدم کرد مامانم که اره به بابات میگم فکر نکنه توهم پاکدامنی حالا چرا این حرفو میگه؟ چون د ...

نمی گم دوست پسر داشتن خوب یا بد.ولی شما مجردی ودوست جنس مخالف داری.مادرت متاهل وداره به پدرت خیانت می کنه.اینا دو مقوله جداست

بنظرم وقتی مامانت انقدر وقیح هست و داره بهت اسیب میزنه بهتره به پدرت بگی تا اززندگیتون بره بیرون .مطمعن باش باباتون شاید ازشما ناراحت بشه ولی گناه مامانت خیلی خیلی سنگین تره بنظرم حقشه ک بدونه داره باکی زندگی میکنا

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
اون منو تهدید می‌کنه ترسی هم نداره از فهمیدن خیانتاش چون خونمون به نامشهخیلی کثیفه خدایاااااا با شوه ...

خدای مننننننننن

تهدید کرد بگو من مجردم ب کسی تعهد ندارم 

تو ب من و بابامو و این زندگیو اون عمه بدبختی ک نون و نمکشو خوردی تعهد داری

اگ گفت ب بابات میگم دوس پسر داری نترس بهش بگو برو بگو برام مهم نیست

اره پیام بده

درخواست دادم

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

خدای منننننننننتهدید کرد بگو من مجردم ب کسی تعهد ندارم تو ب من و بابامو و این زندگیو اون عمه بدبختی ...

بخدا میترسم آخه بابام منو دوس داره میترسم ازم بدش بیاد چون مخالفه دوس پسره بخدا من توبه کردم خیلی وقته با کسی نیستم بعدم می‌خواستیم با دوس پسرم ازدواج کنیم عمین

میرسم به خواسته هام.شکرت🫂

فقط بهم بگید چکار کنم چون میخواد آبرومو ببره پیش بابام من خودمو میکشم بخدا

بگو دروغ میگه ..ولی اون و کسی باور نداره چون میگی افسرهم گفته بامرد بوده 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
فقط بهم بگید چکار کنم چون میخواد آبرومو ببره پیش بابام من خودمو میکشم بخدا

آبروت چرا بره؟؟؟زودتر از اون برو ب بابات بگو قبلا این کارو کردم و الان نه میخوای برو سیم کارتمو چک کن

ولی داستان مامانتم بگو 

و بگو ک تهدیدم میکرد چیزی نگم