2777
2789
عنوان

میخوام کنکور حتما پزشکی قبول بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیک برای امتحان عقل شما زدم به این نتیجه رسیدم خیلی هاتون تو توهم سیر میکنید هنوزم اینو آویزه گوشتون کنید بدون پول مدرس نمونه دولتی یا خصوصی کلاس آزمون کتاب حامی مالی هیچوقت هیچوقت به فکر کنکور دادن درس قبولی نباشید تمام ولی اشکال نداره همون تو خیالاتتون سیر کنید

واقعا پزشکی میخواهی؟ 

پس به همین توصیه های من عمل کن میاری

آزمون به هیچ عنوان ثبت نام نکن

کتاب تثت ابدا نخر   .... بهت میگم چکار کنی برای تست

کلاس فوق العاده برای نکته و تست ثبت نام نکن 

اما

یک دوره الا راه ابریشم یا یکی از دوره هایی که ۳ سال رو پوشش بده بگیر 

درس ، نکته ، تست و .‌‌.‌ رو همه از اون ببین 

شب ۹ بخواب ۴ صبح بیدار شو و درس رو شروع کن

دور تمام شبکه های اجتماعی و بیرون رفتن رو خط بکش 

با همین فرمون میاری 

خواهر من همینجوری اورد

این تاپیک برای امتحان عقل شما زدم به این نتیجه رسیدم خیلی هاتون تو توهم سیر میکنید هنوزم اینو آویزه ...

اسی این چه طرز صحبته .خجالت بکش هر کسی اینجا اومده از سر دلسوزی و طبق تجربه ش راهنماییت کرده بعد تو انقدر درک نداری اینجوری میگی

بورسیه برای بچه‌ای تحت کمیته امداد نه همه

نه عزیزم فقط این نیست من خودم قلمچی ازمون میدم خیلی ها که مشکل مالی دارن میتونن زنگ بزنن خودقلمچی راهنمایی میکنه شرایط بورسیه رو حتی حضوری هم میتوننازمون بدن

باشه هر جور مایلی اما تا جاییکه میدونم برای کساییکه مشکل مالی دارن هم هست

این همه آدمم رفتن قلمچی چرا اونا قبول نشدن شما هنوز نمیدونی هزینه کلاس خصوصی و مشاوره و مدرسه ای ک توشی هم تاثیر داره

نظرم اینکه شما فقط یه سیم کارت بخر باهاش برو تلگرامهم کتابا تو تلههم معلماهم آزمونادیگه مشکل چیه؟

ولش کنید لیاقت راهنمایی نداره رسما همه مون بی عقل و متوهم خطاب کرده .بذارید تو افسردگی و ناامیدی خودش غرق باشه

اسی این چه طرز صحبته .خجالت بکش هر کسی اینجا اومده از سر دلسوزی و طبق تجربه ش راهنماییت کرده بعد تو ...

من که کارشناسی حسابداری ام از بازار مالی پول در میارم نیازی به شغل بیرون و کنکور دادن ندارم اما خواستم ببینم چقدر عقل دارید که فهمیدم واقعا یا ندارید یا خیلی متوهم هستید 

چرا فکر می‌کنید فقط با درس خوندن قلمچی رفتن پی دی اف میشه تو دولتی قبول شد شما هنوز نمیخواید قبول کنید که مدرسه ای توشی و هزینه ای که میکنی توزا به جایی میرسونه نه صرفا فقط خرخونی