2777
2789

هم میخوام ابرو و مژه لیفت کنم هم میخوام موهام رو مصری بلند کوتاه کنم. همم میخوام پرسینگ ناف بزنم هزینش حدودا چند میشه؟

ناف دیگ هزینه نکن حیفه

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟

هم درد داره هم زیاد تو چش نیست 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

من قبلا نگاه میکردم حدودا بین ۲۵۰ ۳۰۰ بود

واقعا؟خیلی ارزونه که،الان ژل ابرو اون قیمته،من ابروهام بد حالت وایمیسه واقعا نیاز دارم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
بله الان فوقش فکر کنم بشه ۴۰۰ برای منم ابروهام حالتش خوبه اما نامرتبه

م الان از آرایشگرم پرسیدم گفت ۵۰۰

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
اگه کارش خوب باشه که فکرکنم قیمتش هم خوبه

من میترسم مواد غیر اصل بزنه کل ابرو بریزه

نبابا ۳۰۰ کجا بود مال قبل بود الان حدود ۶۰۰

الان پرسیدم گفت۵۰۰،ولی میترسم ابروهام بریزه بعدش