2777
2789

خون آدمو شیشه میکنن الکی دلسوزی نکنید دست خودشون نیست و بیمارن تا خونوادت کسی معتاد نباشه درک نمیکنی چی کشیدم اینا بویی از انسانیت نبردن و هر غلطی بخان میکنن و همیشه هم طلبکارند از همه😑😑

دلم خوابی می‌خواهد از جنس مرگ تنم آغوشی می‌خواهد از جنس قبر🙂🖤

اعتیاد اول عزت نفس رو میگیره 

بعد انسانیت رو 

لعنت به اشغالایی که فقط دنبال سود خودشونن و زندگی بقیه رو آتیش میزنن

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معتاد بیماره نیاز به درمان داره

معتاد بیمار نیست خودش انتخاب کرده معتاد باشه و بد جنس ترین آدم زمینه

پدرم معتاده

مهربانترین و دلسوزترین ادمیه که میشناسم اینو کل فامیلم میگن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

چجوری به خودت اجازه میدی در مورد یه فرد دیگه اینجوری بگی و آرزوی مرگ کنی براش ؟!!هر کس برا خانوادش ع ...

خوب میکنم چون توی خونه منه هر روز اذیتم میکنه اگه خوشت میاد از معتاد ها برو با یه معتاد ازدواج کن چرا جای من زندگی نکردی قضاوت میکنی؟😕

معتاد بیمار نیست خودش انتخاب کرده معتاد باشه و بد جنس ترین آدم زمینه

شما نمیدونی چی شده که به این انتخاب رسیده باور کن به هر کشی آینده یه معتاد رو نشون بدی معلومه که نمیخواد این بشه بعضی وقتا فشارهای وارده به آدم ها از تصور ما خارجه

درسته درک نمیکنم..چون خدارو شکر توخانواده نداریم..ولی یه نفر میشناسم معتاده..ولی واقعا ادم‌چشم پاک ودست پاکی است.بذارش کنار صندوق پر از طلا دست نمیزنه...سرکار هم‌میره..مجرده خودش زن نمیگیره...حتی ظاهرش هم به معتاد نمیخوره..همیشه میگم این بنده خدا همه چیش خوبه..فقط اعتیاد کارشو خراب کرده...نه ازدواج نه پس انداز

پارسا پسرمامان😍

پدر بزرگ معتاد بود بچه هاش یه مشت بدبخت دیوونن 

که زندگی نوه هاشم به گند کشیدن با تربیت غلط و اخلاق گهشون

الان ماها همه مشکل اعصاب داریم همیشه دعوا ست ...یک دفعه صدای داد از یک گوشه میاد ...خدا ایشالا که نیامرزش و پدر و عموهای منم لعنت کنه

خوب میکنم چون توی خونه منه هر روز اذیتم میکنه اگه خوشت میاد از معتاد ها برو با یه معتاد ازدواج کن چر ...

برا همون که تو خونته آرزوی مرگ کن نه برا بقیه

من خودم بابام معتاد بود کلی اذیت شدم هنوزم اذیت می‌کنه ولی حاضر نیستم خار تو دستش بره 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
شما نمیدونی چی شده که به این انتخاب رسیده باور کن به هر کشی آینده یه معتاد رو نشون بدی معلومه که نمی ...

این از بچگی دزد بوده و معتاد هیچی کم نداشته بهترین زندگی داشته کاشکی تو هم میفهمیدی من چقدر اذیت میشم تو زندگیم

چجوری به خودت اجازه میدی در مورد یه فرد دیگه اینجوری بگی و آرزوی مرگ کنی براش ؟!!هر کس برا خانوادش ع ...

ببین تا یه جایی مریضه ولی از یه جایی از تنبلی و نخواستن برای تغییر میشه...میشه یه زالو