2777
2789
میشه تعریف کنی

دخترم هنوز  کوچیک بود حدودا سه ساله بود 

یه روز بعد از ناهار وسط پذیرایی بالش گذاشتم بخوابیم دستم زیر سر بچه بود پشت سرمم هیچی نبود نه مبل نه دیوار هیچی  دیدم بچم خوابش برده دستمو از زیر سرش کشیدم خواستم به پهلوی مخالف بچرخم یهو خوردم به یک چیزی نگاه کردم دیدم یکی شکل خودم ولی هیکل و قد سه برابر من پشت سرم نشسته چشاش کاسه ی خون زل زده به بچم فقط بچمو کشیدم تو بغلم دهنم از ترس خشک شده بود فقط تونستم تو دلم  بسم الله بگم بعد چند دقیقه برگشتم هیچی نبود انگار از اولم نبوده ولی من هنوز یادم میاد حالم بد میشه بعد اونم یه بار همین یکی دو ماه پیش بود شب تو خونه تنها بودم شوهرم مسافرت کاری بود تازه داشت چشمام گرم میشد یهو انگاری یکی دستشو کشید رو پشتم مور مورم شد انگار برق گرفته باشم چشمام رو باز کردم ولی جرات تکون خوردن نداشتم از ترس نفسم در نمیومد وای خیلی حس بدی بود 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم هنوز کوچیک بود حدودا سه ساله بود یه روز بعد از ناهار وسط پذیرایی بالش گذاشتم بخوابیم دستم زیر ...

این رو منم قبول دارم تو اتاق منو خواهرم داشتیم حرف میزدیم خندیدیم دیدم خواهر یه لحظه خیلی ترسید موندم چرا اینجوری کرد گفتم بخدا قسم تو داشتی میخندیدی پشت سرت یه نفر همزاد خودت سرشو خم کرد به سمتم ترسناک خندید +

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

ناخنکارم میگفت بخدا یه مشتری دارم جن عاشق ذداره باعث شد از شوهرش جدا شه صبا بدنش کبوده و وقتی میاد پیش من میبینم انگار یکی موهاشو میکشه قشنگ موهاش خود بخه خود به سمت هوا میره و کشیده میشه 

یه صلوات میفرستین برام لطفا