2777
2789
عزیزم نبایدم اجازه بدی به خودت همچین کاری کنیبلاخره اون مرده و اینکارو کنی چون عصبی میشه ممکنه بعد ا ...

خب اگه اینجوری بزنه منو میرم به خانوادم و خانوادش میگم 

سر همون یباری ک منو زد بهش گفتم یبار دیگ بزنی منو به مادرت میگم 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابات چقدر متین و منطقیهچندسالشونه عزیزمکاش همه پدرومادر حامی داشتن

فداتشم من گلم بابام الان 56سالشه ولی بقران خیلی مظلومه گاهی اوقات ما بچها باانتحابای اشتباهمون متاسفانه اونارو هم نابود میکنیم قدرشونو نمیدونیم خدا همه پدرو مادرایی که بچهاشون براشون اهمیت دارنو حفظ کنه چون من خودم میدونم اگه نبودن من تا اخر عمر باید بابدبختی زندگی میکردم

فداتشم من گلم بابام الان 56سالشه ولی بقران خیلی مظلومه گاهی اوقات ما بچها باانتحابای اشتباهمون متاسف ...

اره واقعا درسته ،سلامت روانی خانوادتون معلومه

ما خودمونم خداروشکر همینجوریم

عزیزم جدای اروم بودن پدرت بعید میدونم از پس قدرت همسر سابقتم برمیومد بلاخره اون خیلی جوونتره باباتم قطعا زورش نمیرسید و مشکل جدید برا شما پیش میومد

اره واقعا درسته ،سلامت روانی خانوادتون معلومهما خودمونم خداروشکر همینجوریمعزیزم جدای اروم بودن پدرت ...

نه گلم میخواستن بابامو داداشام زندش نمیزاشتن ولی عزیزم به قدری این ادم وقیحو بیشعور بود جلوشون وایمیستاد منم اصلا دلم نمیخواست بخاطر اشتباه من بی احترامی به خانوادم بشه حالا هرچی بود گلم خداروشکر شرش از سر ما کم شد الان رفته یکی دیگرو بدبخت کنه چون ادم روانی هیچ موقع خوب نمیشه نهایت دو سه سال بتونه ذات کثیفشو پنهون کن بازم همینه زندگیش

نه گلم میخواستن بابامو داداشام زندش نمیزاشتن ولی عزیزم به قدری این ادم وقیحو بیشعور بود جلوشون وایمی ...

اگر داداش داری خوبه من فکر کردم بابات تنهاست خب واقعا هم پدرت تنهایی زورش به اون جوون نمیرسه

اره چون ادم‌ وقیح و نادرستیه نباید پدر یا مادرت حاضر باشن اما کاش یه کتک اساسی داداشات میزدنش

به بابات بگی مثلا میخواد چیکارش کنهخدایی زور پدر کدوم به شوهر جوونش میرسه

حداقل بفهمه  بی کس و کار نیستم  بعد ما فامیلیم آبروش تو فامیل میره خب 

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

اگر داداش داری خوبه من فکر کردم بابات تنهاست خب واقعا هم پدرت تنهایی زورش به اون جوون نمیرسهاره چون ...

اره گلم همینه ولی هرموقع گفتن خودم نذاشتم ترسیدم وحشی با اون داداشای بیشعورش بیفتن به جون خانوادم منم دلم نمیخواست خانوادم اینجام قرار باشه اسیب ببینن الان فکر میکنم اینا کلا خانوادگی ادمای بی لولو مسخره ای بودن پدرم چقده گفت نه من خودم لج کردم خودمو بدبخت کردم این وسط اینده دوتا بچروهم خراب 

اره گلم همینه ولی هرموقع گفتن خودم نذاشتم ترسیدم وحشی با اون داداشای بیشعورش بیفتن به جون خانوادم من ...

بله عزیزم اون بلاخره جوونه سرش درد میکنه برا دعوا درگیری انرژی و توانشم داره 

قطعا دل پری هم از خانوادت داره اگر کاری کردین اونم میاد اونموقع شاید به پدرتم رحم نکنه بنده خدا جون نداره یهو چیزیش میشه

همون ارامشو داشته باشین خوبه بنظرم

الان خودتم شاغلی؟

بله عزیزم اون بلاخره جوونه سرش درد میکنه برا دعوا درگیری انرژی و توانشم داره قطعا دل پری هم از خانوا ...

دقیقا گلم منم همیشه به همین فکر کردم اره صندوق دار رستورانم ولی خونه و خرج خوردو خوراکمونو بابام میده منم تحصیلو لباسو چیزی بچها نیاز داشته باشن خداروشکر اینجوری داریم فعلا میگذرونیم