2777
2789
عنوان

صابر کاظمی

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تا ثابت نکنی که از یه مرده بدبخت تری حس خوبی پیدا نمی کنی؟

اصلا نمیخوام بحث کنم گلم روز خوش

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

روحش شاد ماهایی هم ک خدا ب ما لطف زندگی داده رسما با مرده فرقی نداریم😣😣

چرااخه زندگی‌نعمت بزرگیه‌ تا وقتی داریم قدرش نمی دونیم....

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

عزیز دلم اینا که میدونی از ک‌دوم قماش هستن؟🤔😉یکم دقت کنی متوجه میشی 🤣اصلا خودتو ناراحت نکناینارو ...

سلام گلم خوبی روزت خوش 

سرم رو واسه این چیزها درد نمیارم خیالت راحت💘💘💘

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

❤️❤️

قشنگ درک‌میکنم چرا اون حرفو گفتی خودمم اینجور حس دارم.... همممون‌پر از مشکلاتیم‌امیدوارم زندگیت زیبا باشه و پر از موفقیت😍❤

کاش یک روزی برسه بگم.... خوب نوبت منم شد... 🌿😍✨

قشنگ درک‌میکنم چرا اون حرفو گفتی خودمم اینجور حس دارم.... همممون‌پر از مشکلاتیم‌امیدوارم زندگیت زیبا ...

الهی خدا از این ب بعد قشنگ بسازه برامون💜❤️💘