2777
2789
عنوان

شما اگه کسی هرروز بیاد خونتون از ساعت چهارونیم تا نه نه و نیم شب

| مشاهده متن کامل بحث + 2026 بازدید | 103 پست
من همین مشکلو داشتم تا میومد میگفتم باید برم حموم یا کارای خونه میکردم دیگه خودش فهمید نیومد

من همین کارا میکنم فورا  کار خونه انجام میدم ولی براش مهم نیست .تازه وقتی گوشیم زنگ میخوره کی بود چی گفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کاره دیگه هم‌میتونی بکنیکار بنداز گردنشیه سبنی حبوبات بیار بگو حالا که نشستین کمکم‌ تمیز کنید یا ...

میگه بچه ات پیش من گیر نمیکنه .رک میگه .یا میگه ها منم خیابون کار دارم منم باهات میام پس

باید بهش به زبون نرم ولی مستقیم بگی یا خودت یا شوهرت.اگه شوهرت بگه بهتره همون بهونه ی بچهارو بکنه که بچه نمیرن سراغ درسشون و زنم باید تا نصف شب بیدار بمونه کاراشونو بکنه.یاهم مستقیم بگه که مامان خانومم حرفی نزده ولی توی خونه راحت نیست و ما میایم بهتون سر میزنیم

من همین کارا میکنم فورا کار خونه انجام میدم ولی براش مهم نیست .تازه وقتی گوشیم زنگ میخوره کی بود چی ...

نه مادرشوهرمن فضول نبود ،بهش بگو نوبت وکتر دارم بمون پیش بچه ها تا برمیگ دم سه چهار لار لچه اا بنداز .ردنش

میخواد سر از همه چی در بیاره وگرنه دلیل نداره هرروز پا شه بیاد

دقیقا علتش همینه 

تنها راهش اینه بروی توی اتاق بچه ها را هم ببر صدا بیرون نیاد 

و در را باز نکنید البته شوهرت باید باهات همراه باسه

نه مادرشوهرمن فضول نبود ،بهش بگو نوبت وکتر دارم بمون پیش بچه ها تا برمیگ دم سه چهار لار لچه اا بنداز ...

شروع میکنه تو خونه گشتن از کابینت گرفته تا تو کمدها من یک مدل مادرشوهر اینجوری داشتم 

حبوبات از خونمون بر میداشت میگفت لازم دارم

آخه بی‌خبری میاد فرصت نمی‌ده که من این حرفها رو بزنم

بچه هارو بنداز گردنش برو‌دو ساعت تو خیابون الکی بچرخ .شوهرتون حرف زد بگو خب غریبه که نیست مامانت .میرم به کارامم میرسم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

شروع میکنه تو خونه گشتن از کابینت گرفته تا تو کمدها من یک مدل مادرشوهر اینجوری داشتم حبوبات از خونمو ...

بخدا اینقدر کنجکاوه میخواد سراز همه چی در بیاره 

مثلا میگه پارچه تشک از کجا گرفتی چند گرفتی کی گرفتی 

مادرشوهر

خب بیاد تو به چشم مهمون نگاه نکن کار خودتو بکن نه چایی نه پذیرایی هیچی. فقط بگو مادر جون شما که غریبه نیستین ببخشید اینقدر کار دارم که نمیتونم بیام پیشتون بشینم یا پذیرایی ‌کنم.

واقعا هم مهمون نیست احتمالا حوصله اش سر میره میاد پیش شما. سخت نگیر.