2777
2789
عنوان

نمیخوام توهین کنم ولی تاپیک پربازدید رو دیدم خشکم زود

| مشاهده متن کامل بحث + 4142 بازدید | 164 پست
عزیزم انگل از مدفوع و اب دهن گربه میاد نه مو مگه شوخیه که گرفته باشن و خبر نداشته باشن کلی علامت دار ...

ن اتفاقا خیلی دوس دارم ولی تو محیط خونه دوس ندارم

بیرون براشون شیر و گوشتم میخرم میذارم براشون

من اون خانواده رو نمیشناسم اما دختر عموم ک این اتفاق براش افتاد نظر پزشکش این بود

گفته بود ک حیوون خونگی دارین؟شما این انگلو از گربه گرفتین

واقعا پول خودشونه:/

هرکسی باید به خودش نگاه کنه

من نمیتونم برای پولی که یکی دیگه درمیاره تصمیم بگیرم

منم هروقت خودم به اون درجه از درآمد رسیدم بعد میتونم برای خودم تصمیم بگیرم

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که اینجا سایت نظرسنجی هست و کسی چاقو رو شاهرگ کسی نزاشته.کسی هم که عاقله از نظرات بقیه استفاده ...

من خودم ترجیحم برای خودم اینه که کمک آدم ها بکنم 

ولی نظر دادن با امر و نهی کردن کاملا متفاوته کاملاااااا 

و من توی پست ها فقط امر و نهی دیدم 

دیروزم یه تاپیک اینجوری زده شد انقد توهین کردن ملت من اصلا وارد نشدم به حرفاشون چون میدونم بحث بی فا ...

آفرین .بخدا من از خدامه هر کی بدش میاد تشریف نیاره.بابا اینا اکثرا حیوان ستیزند.با کار همه کار دارند.آخه بگو به شما چه.لامصبا بیکارن سوژه ندارن میان تاپیک میزنن.والا من از گلو خودمم واسه حیوونا میزنم چون خیلی مظلومن ولی به خیلی ها فشار میاد.

بعد همینا به همه چیز ایراد میگیرن 

۵.  ۶ تومن که چیزی نیست برای سگ و گربه هاشون قلاده طلا چند صد میلیونی میخرن 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

نمیخوای توهین کنی؟!!!!!!🙄🙄🙄نه تو رو خدا بیا توهین کنانگار مردم وطیفه دارن خرج بچه های مردم رو بدن ...

داری میگی مردم !

همه سوار یه کشتی هستیم باید انسانیت داشته باشیم نسبت به همنوع خودمون 

اینجا یکی تاپیک زده بود همسایم اومده دوتا تخم مرغ خاسته بهش ندادم گفتم مگه اینجا سوپریه.اکثریت تشویقش کردن،خوب کاری کردی ندادی،......حالا همین جماعت خیر شدن واسه پول مردم تعیین تکلیف میکنن

من خودم ترجیحم برای خودم اینه که کمک آدم ها بکنم ولی نظر دادن با امر و نهی کردن کاملا متفاوته کاملاا ...

مشکل من کمک کردن یا نکردن به حیوانات نیست

اتفاقا چه بهتر که کمک کنیم اما چجوری کمک کردن مهمه،چیزی که اکثرا بلدش نیستن

درضمن وقتی اینجا سایت نظرسنجی هست یعنی هرتاپیک جنبه یک نظر از جانب یک کاربر رو دارن پس امرونهی درکار نیست.

داری میگی مردم !همه سوار یه کشتی هستیم باید انسانیت داشته باشیم نسبت به همنوع خودمون

نوحشم ادمارو نبرد 

حیوونارو برد 

لابد یه چیزی توشون دیده بود 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

طرف حییون خونگی داره به من چه ربطی داره که بر میداره میارش تو پارک روی لوازم بازی بچه میزارش؟ پارک بازی برای آدمیزاده نه حیوونای خونگی یه عده .

همه جا رو با این طرز فکر که اونم افریده خداست به گند نکشید هر چیزی جایی داره.

پول خودتونه حق ندارید حیبون رو بیارین تو فضای زندگی آدمای عملا برای زندگی بقیه چالش درست می کنید به راجتی هم حق رو به خودشون میدن به حیال اینکه دارن به یه حیوون محبت میکنن دوستی حاله خرسه البته....‌اگر هم به خدا ایمان دارن که بدونن این ناراحتیها و مشکلاتی که برای بقیه درست میکنن رو باید در پیشگاه خدا جواب بدن.. 

اینجا یکی تاپیک زده بود همسایم اومده دوتا تخم مرغ خاسته بهش ندادم گفتم مگه اینجا سوپریه.اکثریت تشویق ...

حق👍🤣

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴