2777
2789

دقت کردم همیشه وقتی یکاری میخام کنم و توش نه هست صبر میاد مثلا اونروز میخاستم برم مدرسه واسه پروندم‌ صبر اومد رفتم دیدم مدیر نیست و برگشتم 

بنظرتون همچنین چیزی ممکنه؟:)مث اسب دارم تلاش می‌کنم خب یعنی میشه خدا تلاشام نادیده بگیره؟

اینقدر خرافاتی نباش

من در طول کنکور اینقدر عطسه میکردم و نمیکردم و صبر اومد و نمیومد و ...

ایا موفق نشدم؟ خیر

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر خرافاتی نباشمن در طول کنکور اینقدر عطسه میکردم و نمیکردم و صبر اومد و نمیومد و ...ایا موفق نش ...

به اون رشته ای که دوسش داشتی رسیدی؟:)داداشم‌ منو وسواسی کرده وگرنه منم اینجوری نبودم😭

وا اگه اینجوری باشه زندگی هممون به عطسه بنده

برو یکم بخواب بچه توهم زدی 😂

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
بخدا راست میگید؟🥲گریه دارم میکنم نمیدونم سر فشاره درسه این عطسه لعنتی خورد توی ذوقم

اره بابا 

منم هی فکر میکنم اگه این همه درس بخونم بمیرم نرم دانشگاه چی ؟😑

اینا همه سر فشاره محل نده 

به اون رشته ای که دوسش داشتی رسیدی؟:)داداشم‌ منو وسواسی کرده وگرنه منم اینجوری نبودم😭

اره عزیزم با یه رتبه توپ

🤣 داداشت داره اذیتت میکنه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اتفاقا ما میگیم صبر بیاد میشه.فقط وقتی میخوایم‌ از خونه‌بریم‌ صبر بیاد یه کمی میمونیم بعد میریمپ

دقیقا مثه مایین ولی من مثلا چند بار خاستم کاری کنم که توش مشکل بود قبلش صبر اومد و یه اتفاقی افتاد

میخواستم برم‌ سرویس بهداشتی صبر اومد موندم چیکار کنم‌... نرم خودمو خیس میکنم برم ممکنه شیر آب خراب باشه یا بمب بندازن اونجا.... الان چیکار کنم؟

جهت شوخی گفتم که بدونی صبر یه خرافاته که از زمان‌مظفرالدین شاه خرافاتی اومد رو کار

یکی ک دندون بخوا نمیا نینیسایت

همسایمون دو سال بدون گوشی موند خودشو جر داد از خونه نیومد بیرون پرستاری قبول شد البته ۱۰ سال پیشو میگما الان میگن ظرفیتا بیشتر شده

ولی توام دست از گوشی بازی بردار اگه هدف بزرگ داری