2777
2789
[QUOTE=400426905]من امتحان کردم . سااالهاس سپردم بخودش . دیگه داره سنم میگذره . ولی همچنان هر وقت دی ...

🙁🙄 راستش تاپیک قبلیم گفتم .. رفتم یه دعانویس برا اومدن مستاجر دعا بده . گف کارت و زندگیت بستست . دعا داد مستاجر خوبم اومد . برا خودمم گفت دلیل تنهاییت همینه . زندگیت بستست . همزاد داری . نمیذاره ازدواج کنی🤷‍♀️ . ولی اتفاقی نیفتاد دیگم نرفتم . یکی دیگم ک همزمان برا مستاجر رفتم اونم گف همزاد داری . ولی دیگه نرفتم جاشون 

🙁🙄 راستش تاپیک قبلیم گفتم .. رفتم یه دعانویس برا اومدن مستاجر دعا بده . گف کارت و زندگیت بستست . د ...

سعی کنید پیش دعا نویس مرد نرید .اگرم رفتید مطمئن بشین که طرف واقعا اهل خدا و پیغمبره.یه دعا نویس موکل دار خانم هست استان گلستان. کارشم والا خوبه .نتیجه گرفتن و میگیرن مردم .حالا این بارم امتحان کنید ضرر نداره  آدرسش استان گلستان روستای گناره .سرچ گوگل کنید میفهمین کجاس .🥲

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کنید پیش دعا نویس مرد نرید .اگرم رفتید مطمئن بشین که طرف واقعا اهل خدا و پیغمبره.یه دعا نویس موک ...

ممنون . ولی خیلی دوره به ما . امکان رفتنش نیس . ینی فک میکنی درسته حرفاشون ؟! ولی آره دوتاشون بد نیستن . سن بالا هم هستن . مخصوصا دومیه خیلی آدم خوبیه . خانومشم همونجاس . بمن میگه تو مث دختر خودمی . دوستمم گف یه بار دیگه برو پیشش ولی نرفتم فعلا🙁🙄

ممنون . ولی خیلی دوره به ما . امکان رفتنش نیس . ینی فک میکنی درسته حرفاشون ؟! ولی آره دوتاشون بد نیس ...

آره .اگه آدم بیخودی بود هیچوقت آمارشو نمیدادم به هیچکس .دوس ندارم آه و نفرین این ملت بینوا پشت سرم باشه .کارش خوبه .میتونین تابستون بیایین .بجای اینکه سفر مذهبی مثلا مشهد بیاین برید .بیایین گلستان .مطمئن باشید اکه کارش خوب نبود بهتون نمیگفتم.🥲

آره .اگه آدم بیخودی بود هیچوقت آمارشو نمیدادم به هیچکس .دوس ندارم آه و نفرین این ملت بینوا پشت سرم ب ...

ممنون بابت راهنماییت . چون تنهام مسافرت نمیرم جایی . حالا میشه همینی که کارمو برا مستاجر درست کرد رو یه بار دیگه امتحان کنم برم ببینم چی میشه .

ممنون بابت راهنماییت . چون تنهام مسافرت نمیرم جایی . حالا میشه همینی که کارمو برا مستاجر درست کرد رو ...

خب ببین بعضیا هستن فقط کتابشو دارن .مثلا کنز الحسنی یا ازینا.ولی اگه در کنار کتاب موکلدار هم باشه دیگه عالیه .این خانم موکل داره .

باشه هر جور صلاح میدونین .الهییییی 🤲 که زندگیت روبراه بشه  که دیگه نیاز نباشه وقت و پولتونو صرف اینجور کارها بکنید 🌹🥲