2777
2789

من دیگه قشنگ نا امید شدم چرا خدا صدامو نمیشنوه 

چرا خوب نمیشم 

تا کی با اینجوری بمونم 

خسته شدم ....

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

هیییییییی خواهر دست رو دلم نزار که خونه

معلوم نیست تاوان کدوم‌ گناه نکرده است که داریم پس میدیم

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینه که ژرفا خداست هم زبونتو و هم دلت و هم رفتارت همه رو می بینه. باید همه باهم منطبق باشه تا ب ...

خدا شاهد همه درد کشیدن های من بود چرا کاری نکرد پس

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

خدا شاهد همه درد کشیدن های من بود چرا کاری نکرد پس

ببخشید مگه خدا نوکر من و شماست؟یه جوری حرف می‌زنی انگار وظیفه اشه!

اون هرچی به صلاح من و شما باشه انجام میده ، نه هرچی که من و شما دستور بدیم 

خدا گاهی جواب نمیده ببینه آیا بنده بعد جواب ندادن هنوزم بهش ایمان داره یا نه/:

ببین ما دعای براورده نشده نداریم تو سیستم خدا اینو مطمئن باش

خدا دعا براورده نکنه بازم همون خداعه،عدالتشو قرار نیست سریععع نشون بده دنیا که عدالت نداره اینجا ولی یجاهایی خدا اینجا نشون میده عدالتشو

واقعا یجاهایی خدا بهم نشون داد هیچیووو بزور ازش نخوام ولی همیشهههه دعا کنم خدایا هر چی صلاح میدونی بهم بده

خدا گاهی جواب نمیده ببینه آیا بنده بعد جواب ندادن هنوزم بهش ایمان داره یا نه/:ببین ما دعای براورده ن ...

بعد یه چیزی

ما یکم عادت کردیم خدا رو فقط واسه گرفتاری بخوایم یا نهایتش شکرگزاری

در صورتی‌که تو‌زمان آسایش و درد باید بگیم خدایا،بخاطر خودت فقط بخاطر خودت‌و صفاتت،ممنونم!

ببخشید مگه خدا نوکر من و شماست؟یه جوری حرف می‌زنی انگار وظیفه اشه!اون هرچی به صلاح من و شما باشه انج ...

من ظرفیت اونقدر نیس چرا منو دست بالا گرفته 

واقعا دیگ نمیتونم...

شاید امتحان الهیه امیدت رو به خدا از دست نده ، ناشکری هم نکن و تمام سعیت رو بکن تا از امتحان های اله ...

صد درصد هست 

ولی کاش این امتحانم نبود خیلی خیلیییی سخته