2777
2789

شام خونه مامانم اینا ریز و درشت فامیل بودن وشوهرم گفته بود میاذ اما کارش طول کشید و نگقت مشکل پیش اومد و نیومد موقع شام و بعد شامم ۲۰دقیقع زنگ زدم اشغال بود و مادرم هی جلو اونا میگفت جواب نداد!جواب نداد!؟ و این سوالش بیشتر اونا رو کنجکاو میکرد ،کسایی که بودن اونجا، همشون با ما کارد و پنیرن و حالا که خواهرم از دانشگاه برگشته اومدن و ب این بهانه ،بعد شوهرمم اومد با اخم و تخم نشست اونجا و اخلاق گندش اینه میریم توی جمع اینا سالی یکبار ،اصلا باهام حرف نمیزنه اخم و تخم می‌کنه و آبروم میبره بااین ری اکشنش و همه چششون هست ،چون فامیل هستن و برای فامیل همه چی تازگی داره که بزه حرف درست کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا معاشرتی هم هست

خب بعدا ازش پرسیدی چرا نیومد یادیر ا‌مد چه جواب و‌توضیحی داد دلیل موجهش چی بود

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خب بعدا ازش پرسیدی چرا نیومد یادیر ا‌مد چه جواب و‌توضیحی داد دلیل موجهش چی بود

هیچی گفت کاز پیش اومد و قرار بوذ بهم خبر بده اما زنگ نزد و میتونست بجای اینکه گندبزنه تو شخصیت من وجلو همه هی زنگ زنگ کنم ،بهم ی زنگ میزد می‌گفت اصلا امشبو نمیتونم بیام،چرا انقدر معطلم کرد وبعدش هم که اومد با اخم وتخم نشست سزشو کرد تو گوشی

شوهر منم اینجوریه. افراد خود شیفته اینجوری هستن. و باید مثل خودشون باهاشون برخورد کرد. نپرسیدی ۲۰دقیقه با کی حرف میزد؟ یا یواشکی گوشیشو نگاه نکردی تو اون ساعت با کی حرف میزد؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

کسایی که شوهر اینچنینی دارن باید خودشون مدیریت کنن ی دفعه شوهر منم تو جمع فامیلی که همه بودن یهو دردش گرفت و گفت نمیاد هیچ اتغاقی میفتاده بود فقط لج کرد یهویی من گفتم تو پارکینگ محل کارش چراغ ماشینش روشن مونده باطری خالی کرده روشن نمیشه شما شامتونو بخورید اونم میاد اخر سرم نیومد معذرت خواستم و گفتم کارش حل نشده از پدرم خواستم منو برسونه خونه و به همه گفتم شب دیر اومد درحالی که از سه چهار ساعت قبل خونه بود

هیچی گفت کاز پیش اومد و قرار بوذ بهم خبر بده اما زنگ نزد و میتونست بجای اینکه گندبزنه تو شخصیت من وج ...

عزیزم تو اینجور مواقع به همه میگفتین شوهرم ممکنه دیر برسه کارش طول میکشه منتظرش نمونین شما غذاتونو بخورین اون بعدا میاد غذاشو میخوره بالبخندو ارامش

ن کسیو منتظر میذاشتی نه بهت نگاه عجیبی کنن

رفتار تو درحقیقت باعث شده ک اونا چجوری واکنش نشون بدن

اخم شوهرت ممکنه از اینکه کارش حل نشده باشه بیرون دزگیری های بیرون باشه و یمقدار تحت فشار قراردادن تو ذهنش بهم ریخته

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲