آنا_خانوممم مدیر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 968 عنوان اگه منو پارتنرم | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 19 پست یک سال و نیم باهم باشیم رابطه امون زمانش طولانیه؟ یا داره طولانی میشه دوستیمون نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝 1404/08/14 | 03:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 968 اگه دوسش داری باهاش سرد باشکم محلیمحبت گزینشی کن والا فعلا اون بی محلی و سرده باهام😭💔بگو چیکار کنم برفیتو کاربری هستی که قبولت دارم نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 968 خیلی بچه این دوروز دیگه میره هی با کس دیگه شما میمونی ووابستگی اخه چرا بره ؟.حس میکنم خیانت ام میکنهاون بچه نیست نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40556 والا فعلا اون بی محلی و سرده باهام😭💔بگو چیکار کنم برفیتو کاربری هستی که قبولت دارم گفتم عزیزمدقیقا همون کاری که با تو میکنهبی محلی و سرد شدناول فکر میکنی اینجوری کنی میزاره میرهاما نمیره مطمئن باشمردا ذات شکارچی دارن هر چی فاصله بگیری بیشتر میان سمتت
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 968 گفتم عزیزمدقیقا همون کاری که با تو میکنهبی محلی و سرد شدناول فکر میکنی اینجوری کنی میزاره میرهاما نم ... مرسی عزیزم نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝
آنا_خانوممم مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 968 @آواکادو_هسدم عزیزم ریپلای زدی نتونستمبخونمتعطیل شد نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝