2777
2789
عنوان

خاص ترین حرفی که شوهرتون بهتون زده و دلتون قنج رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 20 پست
عزیزم تاپیک هاتو دیدم سعی کن یه کم آروم باشید هردوشما که انقدر همو دوست داریدیه مشاوره برید به نظرمب ...

من دیگه آروم نمیشم از دست گند اخلاقی‌اش همه چی برام عقده کرده .

مشاور بزور دوبار رفتیم نمیاد میگه میدونم چی میخواد بگه فلان پول الکی میگیره ازاین حرفا 

من دیگه آروم نمیشم از دست گند اخلاقی‌اش همه چی برام عقده کرده .مشاور بزور دوبار رفتیم نمیاد میگه مید ...

نمیشه که

بگو تو چه کار به پولش داری

باهاش صحبت کن راجع به چیزایی که آزارت میده و حسی که داری بعد برید مشاوره 

I will always love you❤️💖💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه کهبگو تو چه کار به پولش داریباهاش صحبت کن راجع به چیزایی که آزارت میده و حسی که داری بعد برید ...

انقد گفتم انقد گفتم دوبار رفتیم مشاور گفتن مشکل از همسرمه نیومد دیگه 

فقط میگه تو لال باش برده باش ساکت باش چشم گو باش 

توهین تحقیر بچه ننه بودنشو بی احترامی فحش کتکاش تحمل کنم غلط کرده دیگه اعصاب ندارم بعد ۱۲ سال زندگی بسمه هرچی ساختم نشد 

شوهرم ۳۸ سالشه اصلا اهل حرف عتشقونه نی اصلاااا همش برعکس حرص دراره خلاصه یشب ی بله برون دعوت بودم ب خودم رسیدم ارایش گردم اونم منو رسوند بعد اخرشبی بهو باصدای خیلی کم ک از اون بعید بود گف امشب خیلی خوشکل شده بودی

انقد گفتم انقد گفتم دوبار رفتیم مشاور گفتن مشکل از همسرمه نیومد دیگه فقط میگه تو لال باش برده باش سا ...

چی بگم😔 خدا خودش درست کنه شرایتون رو به حق این شب های عزیز

I will always love you❤️💖💗