2777
2789
عنوان

اگه برمیگشتی بچگی به خودِ کوچولوت چی میگفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 28 پست
شاید میکشتمش چون این تنها راه راحتی و آرامشش بود

موافقم باهات

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتم دردت بجونم همینجور خوش قلب بمون

دنیا خیلی کثیفه 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
چون الان حسرت همش رو دارم، دلم میخواد میشد برگردم به بچگیم

اون موقع بچه بودیم طبیعی بود این چیزا رو ندونیم... مهم نیست الان که فهمیدیم تا حدی میتونیم جبران کنیم و به بچه های کوچیک تر از خودمون بگیم اگه خواستن استفاده کنند تا قبل اینکه دیر بشه و به چیزی که ما دچار شدیم، نشن :)))

میشه لطفا برام دعا کنید شغل خوبی پیدا کنم؟ برای سلامتی مادرم دعا می‌کنید مهربونا؟ دعای شما نی نی سایتیا همیشه جواب میده🥲🫂

میگفتم دردت بجونم همینجور خوش قلب بموندنیا خیلی کثیفه

عزیزممم🥲🫂

میگفتم دل سیر بازی کنکه همینا برات میمونه

دقیقاااا🥲🥲🥲

بغلش میکردم میگفتم هیچی تقصیر تو نیست، اگه مامان و بابا دعوا میکنن مقصر تو نیستی، تلاش نکن بچه ی خوب ...

👏👏👏

میگفتم قدر پدر مادرتو بیشتر بدون بهشون خیلی محبت کن

👌😃