2777
2789
اره میگذره ببین زندگی کن حالا خوب یا بد حالا تو حالت بد باشه روز وایمیسن بخاطر تو ...

دقیقا تصمیم گرفتم نذارم هیییییچ چیزی منظورم عوامل اطرافمه،حالمو خراب کنه چون بشدت آدم حساس و زودرنجیم و البته بامعرفت که خیلی وقتا این جبران نشدنه یا حتی نادیده گرفتنه حتی از سمت خونواده بیشتر اذیتم میکنه ...

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

وای یعنی چی پول یک نفر نیس اونوقت شما برید این نمیشه

کلی به سلیطه بازی انداخته که ها تو به من تهمت زدی منو محکوم کردی گفتم من به تو چکار دارم خب مسول وام تویی با اعضا تو در ارتباطی پول به حساب شما میاد شما باید اصولی پیگیری کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توام یا تو منی منم دل رحم و کمکی هستم اما هیچ کی اطرافم معرفت نداره

بخدا خواهرم سال به ماه به مادرم یه زنگم نمیزنه حتی گاهی مامانمم زنگ میزنه جواب نمیده یه یادیش نمیکنه بعد ولی بیشتر دوسش دارن بیشتر محبت میکنن،زنگ میزنه فلان قدر پول میخوام بهش میدن پسم نمیده به روشم نمیارن،ولی من یه مقدار پول ازشون گرفتم صدبار گفته پولمو بهم بده،شبی میگم دستمال کاغدیا کجاس میگه بیرون بودی میخواست بخری(عقدم)بخوام بگم زیاده ...

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

فقط خودت برای خودت مهم باسه بقیه رهگذرن و وسیله

نمیشه آخه خیلی وقتا بعضی حرکتا و بعضی حرفا از آدماییه که خیلی برات عزیزن ...