2777
2789

راستش این چیزی که میخوام بنویسم باورم نمیشه که میخوام انجامش بدم از چندنفر خیلی بدی های بزرگی دیدم جوری که چندبار کارم به اورژانس کشید و حتی با ویلچر منو بردن چون از درد توان راه رفتن نداشتم بخاطر فشار عصبی چندماهه . چندماه کارم همش گریه بود و از حال بد قلب درد گرفتم و راستش تازه فهمیدم گاهی بخشیدن بعضیا خیلی سخته اما امشب مبخوام به حرمت خدا و حضرت زهرا ببخشمشون . میدونم خیلی عذابه گاهی بخشیدن اما اگر میتونین شما هم بیاین با خدا و حضرت زهرا معامله کنید و ببخشید 💙 اصلا راحت نیست و من با گوشت و خونم حسش کردم اما اگر میتونید این لطف رو بکنید ممنونم 💙🙏🏻✨

بااجازه استارتر عذر میخوام بابت پیام دادن

❤️❤️🤍🤍ولی عزیزان خواهشا رد نکنید پس نزنید🤍🤍❤️❤️

اگر ارادت خاصی هم به ائمه دارید از معصوم مورد نظرتون برای بنده حقیر حاجت خواهی کنید دستم کوتاهه🙏

خواهشا هرکس حاجت محال گرفته یا در جوار معصومین هست یا اراده خاصی داره یا از سادات هست

یا 

🔴به ائمه ای رجوع کرده و پاسخ گرفته و میدونه دعاش رد نمیشه🔴

دل روشنی داره برای بنده دعا کنه حاجت بنده برآورده شه

حاجت محالی دارم

در این مدت کم برآورده بشه🙏🙏🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید ک اینو میگم عزیزم احساس میکنم الان یخورده جوگیر شدی ک میخوای ببخشی ممکنه دوباره بعدن یادت بیوفته و از بخشش پشیمون بشی من ک این مدلیم واقعا از ته دل نمیتونم ببخشم 

ولی مولانا چه قشنگ دلش گرم بوده به خدا اونجایی که میگه :اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند،بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند...♥️🍃🌹🍃

ببخشید ک اینو میگم عزیزم احساس میکنم الان یخورده جوگیر شدی ک میخوای ببخشی ممکنه دوباره بعدن یادت بیو ...

تاحالا هرکب رو بخشیدم واقعی بوده شاید یادآوریش بازم عذابم بده اما از بخششم برنمیگردم معمولا