2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من که پریود میشم اجر میذارم آفتاب می‌شینم روش آروم میشم

آجر رو باید بزارید رو بخاری الانم که فصله بخاریهههه یا روی شعله مستقیم ۲۴ساعت بمونه بعدش دورش یه حوله یا یه چیز ضخیم بپیچید دامن پاتون کنید بشینید روش آب رو آتیشه هرچی باشه رحمو قشنگ پاکسازی میکنه

آواکادو سایت🥑                                                            

هفت روز

من سعی میگم اب سرد نزنم و خشک نگهدارم 

تاثیر داره 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
آجر رو باید بزارید رو بخاری الانم که فصله بخاریهههه یا روی شعله مستقیم ۲۴ساعت بمونه بعدش دورش یه حول ...

برای پریودی عالیه ولی بوی بد واژن همه درگیر هستن و پنیری شکل اینا گفتم این قرص رو‌بخورن عالیه 

یکم باد سشوار گرم بگیر دستمال کاغذی خودش عفونت خارش میاره

اخه یکی دو روز نیست که همیشه باید خشک باشه 

میدونم دستمال کاغذی خوب نیست ولی بین بد و بدتره 

یکبار تر بمونه وا ویلاست 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
برای پریودی عالیه ولی بوی بد واژن همه درگیر هستن و پنیری شکل اینا گفتم این قرص رو‌بخورن عالیه

اون که صدرصد گلم دیدم تاپیک محتوایی زدی گفتم منم بگم شاید کسی آشنایی نداشته باشه به دردش بخوره😘

آواکادو سایت🥑