2777
2789
عنوان

اولین شبیه که بچمو از شیر گرفتم😓😓داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا عذاب وجدان بعدش آدمو میکشه

من هر شب در می‌آوردم سینمو تا بخوره نمی‌شود فقط بازی می‌کرد الان دوسالو نیمشه  باید سینمو  بگیره بخوابه 

الان من باید این عادتشو  بگیرم ازش

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
من هر شب در می‌آوردم سینمو تا بخوره نمی‌شود فقط بازی می‌کرد الان دوسالو نیمشه باید سینمو بگیره بخو ...

نمیخورد*

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
من هر شب در می‌آوردم سینمو تا بخوره نمی‌شود فقط بازی می‌کرد الان دوسالو نیمشه باید سینمو بگیره بخو ...

ترک عادتاشون واقعا سخته حالا من شب اولمه خدا میدونه چی در انتطارمه

واسه بچه اولت تا چند روز سینت سفت بودو دردداشت؟

من خودم ازاول ب بچم شیرندادم البته ۴روز اول اغوز ک میگن اونو دادم بعدش خودم شیرخشک دادم.اما تاشیر سینم خشک بشه سه چهارروز طول کشید بشدتتتت سفت و عین ینگ شده بود من بااب سردسردسرد میشستم دردش خوب میشد یکی بهم گفت  بی هوا یخ بزار روش منم دوسه بار انجام دادم خدایی قطع شد.یخ مینداختم نایلون فریزر میذاشتم روش خیلی بااب سرد میشستمش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
ترک عادتاشون واقعا سخته حالا من شب اولمه خدا میدونه چی در انتطارمه

عزیزم امیدوارم نه خودت اذیت بشی نه دخترت.این روزا باید طی بشه.چاره ای نیس.من بجه اولمو ۱۸ماهگی گرفتم.ازبس اذیت بودم.وغذانمیخورد.الان دخترم ۱۵ماهشه گفتم انشالله فروردین ازشیر بگیرمش.چون غذا اصلانمیخوره وفقط میگه شیر.خوشبحالت.بعدش هم خودت راحت میشی هم نی نی. درسته سخته ولی به سختیش میارزه...

عزیزم امیدوارم نه خودت اذیت بشی نه دخترت.این روزا باید طی بشه.چاره ای نیس.من بجه اولمو ۱۸ماهگی گرفتم ...

سینه هام بشدت سفت شده دکتر قرص کابرگولین داده خیلی سختمه😔

سینه هام بشدت سفت شده دکتر قرص کابرگولین داده خیلی سختمه😔

میدونم.سخته.تحمل کن.من خودمم سر بچه اولم چنان سینه هام دردمیکرد که انگشت بهش میخورد میخواستم فقط گریه کنم.دخترت بهتره؟سراغ شیرنمیکنه؟

میدونم.سخته.تحمل کن.من خودمم سر بچه اولم چنان سینه هام دردمیکرد که انگشت بهش میخورد میخواستم فقط گری ...

نه والا سراغ نمیگیره بعضی وقتا یادش میره میاد تا میخواد لباسمو بده بالا بازم یادش میوفته تلخیو ول میکنه همون لحظه ولی خب روز سومه و شبا اذیت میکنه با بوس و بغل ارومش میکنم یکم

صبح ها بهش بده تا سینه ت خالی بشه . درجا نگیر .من اینجوری گرفتم اصلا سینه هام پر نشد بعدش لاک سیاه یا قرمز بزن بگو اوف شده شیرهای نی دار بخر همش بهش بده انواع میوه ها بگیر ابشو بده . دو هفته اولش سخته . بیشتر ببرش بیرون بذار تخلیه بشه تا وقت خواب بهونه نگیره