2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلیا هستن که باردار نشدن .خیلیا هم دیدم بعد حتی ۱۷سال خدا بهشون بچه داد خدا بخواد بده میده نا امید نشو عزیزم انشالله که دامن شمام سبز خواهد شد

خـبـر آمـد خبـری نیـست…هنـوز از غـم دوری دلـدار بـسـوز…بـایـد ایـن جـمعه بیایـد، بایـد!مـن دگـر خسـته شـدم از شـایـداللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج

خواهرشوهرم شوهرش مشگل داره بچه دهر نمیشه الان 32 ساله

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 

سلام خوبین دوستان

هرکس مشکل ناباروری  داره بهم درخواست بده

با چند تا نکته ساده و اصلاح تغذیه خیلیا حتی بعد ده سال دامنشون سبز شده 

ان شاءالله که دامن همه‌ی منتظرا سبز بشه 

به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور مولا امام زمان عج صلوات  ،  اللهم صل علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم 

استارتر خواهر عزیز تر از جانم بچه دار نمیشن ، شوهرش مشکل داره و گفتن ناباروری قطعی هست ولی خواهرم اصلا این طوری که تو وا دادی نیست ، اوایل که شوهرش هنوز لو نداده بود که مشکل داره چرا خیلی ناراحت بود می‌گفت بیخود و بی جهت ما بچه نمیاریم شوهره می‌گفت بچه نیاریم فلان ، ولی الان که رو شده دیگه دست شست از بچه و میگه حتما من رسالت دیگه ای توی زندگیم دارم الان ابعاد مختلف شخصیت خودشو رشد داده درآمد خیلی عالی داره تمرکزش روی رابطه ش با شوهرشه به شدت مقید و مذهبیه و با خدا بسته رابطه ش با خدا عالیه در نهایت آرامش و پذیرشه و کلی کار خیر میکنه ، و دیگه غمگین نیست من خیلی به خواهرم نزدیکم اصلا از وقتی که دیگه قطعی شد براش که بچه ای نخواهد داشت استارت دکترا شو زد سه تا مقاله isi داد کلا تمرکزش روی گذاشت روی موضوعاتی که بهشون علاقه داره و واقعا الان خدا رو شکر وضعیت روحی خوبی داره پر از تلاش و انگیزه ست 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

سلام خوبین دوستانهرکس مشکل ناباروری داره بهم درخواست بدهبا چند تا نکته ساده و اصلاح تغذیه خیلیا حتی ...

خب تو تاپیک بگید

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
استارتر خواهر عزیز تر از جانم بچه دار نمیشن ، شوهرش مشکل داره و گفتن ناباروری قطعی هست ولی خواهرم اص ...

انگار خدا هر شخصی را ی جور امتحان میکنه من نه پدر داشتم نه ازدواج قسمتم شد ولی متاسفانه نمی تونم کنار بیام باهاش

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
خب تو تاپیک بگید

یک لینک کانال رایگان توی ایتا هست تجربه ی هزاران نفر که از طب سنتی واسلامی و حتی بعضیا بدون دارو فقط با رعایت سبک زندگی بعد چند سال باردار شدن

هرکس میخواد بگه من براش میفرستم

اول عضو بشه تجربه هارو بخونه اگه دوست داشت عضو کلاس بشه

ان شاءالله که با توکل به خدا نتیجه بگیرین

به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور مولا امام زمان عج صلوات  ،  اللهم صل علی محمّد و آل محمّد وعجل فرجهم 
یک لینک کانال رایگان توی ایتا هست تجربه ی هزاران نفر که از طب سنتی واسلامی و حتی بعضیا بدون دارو فقط ...

آقای سناره دان را می گید؟

اره رفیق پدرشوهرم و خانومش رفت و امد خانولدگی دارن و همسن پدرشوهر و مادرشوهرمن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘