2777
2789
اخه من باردار میشم ولی سقط میشه

چون افتادگی رحم داریی گلم و رحمت کوچیکه حتما داخل آزمایش و سونو میگن کوتاهی لوله فالوب درسته افتادگی رحم باعث میشه تشکیل بچه بیرون رحم باشه و کوچیک بودنشم همینطور به خاطر همون سقط میشه شما باید یک رحمت رو گرم کنی دو پیش ماما سنتی بری رحمت رو بکشه بالا سه کمرت رو سفت کنه ت. بجنورد یکی بود بهش میگفتن ماما پهلوی نمیدونم هست یا نه ولی طب سنتی معروفی داره اگه قادر هستی بری حتما یک سر بزن تماس تلفنی هم مشاوره میدن گویا 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

چندسالتونه...من خانواده همسرم توی روستا هستن و فرزند آوری رو یه کار بد میدونن خودم خیلی دوست دارم بی ...

من ۴۲ سالمه ده ساله ازدواج کردم شما چندسالتون هست

گناه من سادگی بود .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایی من پانزده سال ازدواج کرده بچه ندارم.جاریم حدودی ۸سال بچه دار نشد همه یک راه ها رو رفت و چون نمی ...

اتفاقا من خیلی فرزند آوری دوست دارم ولی همسرم نه اگه هم موافق باشه اطرافیانش نمیزارن

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

چون افتادگی رحم داریی گلم و رحمت کوچیکه حتما داخل آزمایش و سونو میگن کوتاهی لوله فالوب درسته افتادگی ...

ولی سونو رفتم چرا بهم نگفتن ،،،میرم دنبالش ممنون عزیزم راهنماییم کردین 

گناه من سادگی بود .
من ۴۲ سالمه ده ساله ازدواج کردم شما چندسالتون هست

من جاری هام خیلی شماتت می‌کنند....مخصوصا جاری کوچیکه که بعد من اومد دوتا آورد.....اون با شوهرش خیلی حرفا زدن به گوشم رسیده.....

چطوری گرم کنم شما میدونی

ببین گلم موقع پریودی اصلا به هیچ عنوان به آب نشین دوم اینکه رب و مرغ و سردیجات اصلا نخور سبزی ماست حبوبات برنج سفید ماکارونی سیاه دونه و عسل هر روز صبح بعد کنجد و سه شیره دوم اینکه ببین کمرت سفت بشه قرص کمر از عطاری بگیر تو معجون بخور برننجت زیرا و تخم شنبلیله بریز تخم مرغ محبی گوشت شتر گرمه بخور 

اطرافیان هم زندگیشون رو طبق نظر شما پیش میبرن؟؟

انقدی بدم میاد ازشون مخصوصا یه پیرمرد کثافت دوست پدرشوهرم گفته بود اون دونفر اجاقشون،کوره من همسرم رو گفته بود

ولی سونو رفتم چرا بهم نگفتن ،،،میرم دنبالش ممنون عزیزم راهنماییم کردین

قربونت عزیزم طب سنتی معروفه تو بجنورد یادمه یکی میگفت خیلی ها اومدن و جواب گرفتن الهی بیای بگی دامنت سبز شده عزیزم 😘😘😘

حتما اطرافیانش انسان هستن

اره کاری باهاشون ندارن

من انقد سختی کشیدم که حاضر بودم بدنیا نیام

خداتو شکر کن اگه بچه دار میشدی و خدایی نکرده تو جوونیش تو یا باباش مریض میشدی و جوونیش میرفت و عذاب میکشید چی؟یا بچه مریض و مورد دار داشتی و ارامشت از دست میرفت؟دنیا دار مکافاته بهترین دردی که ادم میتونه بکشه فقدان یا طعنه بقیس دردای دیگه خیلییی بدترن

اره کاری باهاشون ندارنمن انقد سختی کشیدم که حاضر بودم بدنیا نیامخداتو شکر کن اگه بچه دار میشدی و خدا ...

امن از طعنه دیگران....من زنداداشم از عمد میگه خوشبحال بچه دار نشدی ...من دارم چی کردن برام یجوری میگه میکوبه آدمو 

من جاری هام خیلی شماتت می‌کنند....مخصوصا جاری کوچیکه که بعد من اومد دوتا آورد.....اون با شوهرش خیلی ...

جاری من هیچکسی خبر نداشت همه  مراحل قانونی رو انجام داده بودن روزی که میخواستن بچه رو تحویل بدن بهشون یکساعت قبل زنگ زد به هممون گفت بیاین سیسمونی ببینید اصلا همه تو شک بودیم

بله بودم رفتن درمان الان بچه دارم از جمله خودم

من داروهای ای وی اف رو هفته پیش بهم داده نمیدونم چرا پریود نمیشم گفته از روز سوم شروع کن.....از یه طرفی هم میترسم داروها فاسد بشن یخچالی هستن