2777
2789
عنوان

دو تا سید چطوری باهم زندگی میکنن 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم سیده اما بابام نهداییم و زن داییم جفت‌شون سیدنبه راحتی زندگی میکننوااا چه حرفا که اینجا گفته ...

من هرکی رو دیدم عصبی شده مدام حدس زدم سید بوده و درست بوده 😂

دکتر کوچولو
یه دختره میخوادش بنده خدا منو رقیب میدونه دلم نمیاد اذیت کنم دختره رو

دختره کیه ؟

اقوامشه 

اگه باهم تو رابطه نیستن  اذیتی نیست 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
من هرکی رو دیدم عصبی شده مدام حدس زدم سید بوده و درست بوده 😂

پسرداییم و خانومش هم سیدن

من که چیزی ندیدم

مَهشیدم🤍همچو کرم ابریشم در انتظار شکافتن پیله‌ها و پروانه شدن🦋🌱

به راحتی من کل خاندان پدری و مادریم سادات هستیم و با غیر سادات اصلا وصلت نمی کنیم و به صورت مسالمت آ ...

نه ما اینجوری نیستیم 

چه بسا خیلی از غیر سادات مقام های بالاتر دارن 

ولی میبینم این الان انقدر عصبی میشه امپر میچسبونه میترسم ازش 

امروز بچه ها گرفتنش وگرنه استادو میزد 

دکتر کوچولو
نه ما اینجوری نیستیم چه بسا خیلی از غیر سادات مقام های بالاتر دارن ولی میبینم این الان انقدر عصبی می ...

اسن کیس شما اصلا بدرد زندگی مشترک نمیخوره بیخیال خودتو بدبخت نکن 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1