2777
2789
ﻣﻨﺎﺟﺎﺕ ﺍﺻﻔﻬﺎﻧﯽ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ :😂😂😅😂😅😂😅😂😅😂😅 ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺷﺪﺱ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺑﻮﮔﻮﯼ: ﯾﺎ ﺍﯾﻬﺎ ﺍﻟﺬﯾﻦ ﺁﻣﻨﻮﺍ، ﭘﻮﻟﯽ ﭼﯿﺰ ...

😂😂😂😂 . ایم اصفهانی .

با منه تنهاتر از ستارخان بی سپاه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ﻣﻨﺎﺟﺎﺕ ﺍﺻﻔﻬﺎﻧﯽ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ :😂😂😅😂😅😂😅😂😅😂😅 ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺷﺪﺱ ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺑﻮﮔﻮﯼ: ﯾﺎ ﺍﯾﻬﺎ ﺍﻟﺬﯾﻦ ﺁﻣﻨﻮﺍ، ﭘﻮﻟﯽ ﭼﯿﺰ ...

😂😂😂😂😂😂

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

به به چ شب میمونی😍😍😍😍

اسم کاربریمو دیدی فکر بد کن😁😁بمن چه مگه من مسئول فکره تو ام😒😁😎 ***I have died everyday waiting for you... Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years... I'll love you for athousand more *** Tut elimden, beni çok sev, kimsey verme...Seveceksen, ömürlük sev, bir günlük sevme

😂😂ياد مامانم افتادم همش ميگ بيبين كارادا😂😂😂😂

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶

دو رکعت نماز شب جمعه میخانم قربت ان ال االله😆😆😆

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!
من دارم‌برای ارواح درگذشتگان صلوات میفرستم تسبیح اضافه هم دارم میخایی؟😀

من میخوام فقط لاک زدم پری هم ستم اوضاعمم داغونه😂😂اشکال نداره؟

(بـــژی کـــورد)دیــاکو تو بهــترین اتــفاق زندگــیمی