2777
2789
آره بابا و مامانم با هم کمک میکنن خودشون سالی ماهی آخه خودشونن فقط خونشون همیشه تمیزه

والا من بابام دیسک داره مادرمم پاهاش درد دارن شاید بتونن یذره جابجا کنن اما یه هفته زمین گیر میشن از درد

شوهرم از خداشه زورشو نشون بده😂😂

اخیی بچه ندارن الان پیششون؟

والا من بابام دیسک داره مادرمم پاهاش درد دارن شاید بتونن یذره جابجا کنن اما یه هفته زمین گیر میشن از ...

خوبه که بزار کمک کنه داماد خوب جای پسر 

نه همه رفتن سر خونه زندگیشون منم دورم نمیتونم زود به زود برم سر بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که بزار کمک کنه داماد خوب جای پسر نه همه رفتن سر خونه زندگیشون منم دورم نمیتونم زود به زود برم ...

اره واقعا کارای سنگینو که بابا نمیتونه انجام بده رو خودش انجام میده 

بچه نمیتونن بیارن؟

یکی از علاقمندیام اینه واقعا

اره واقعا کارای سنگینو که بابا نمیتونه انجام بده رو خودش انجام میده بچه نمیتونن بیارن؟یکی از علاقمند ...

نه تازه راحت شدن از دست بچه ها 😅

گاهی کمکی میاره مامانم برا کارهاش 

دیگه موقع تفریح و گشتنشون 

ر

نه تازه راحت شدن از دست بچه ها 😅گاهی کمکی میاره مامانم برا کارهاش دیگه موقع تفریح و گشتنشون ر

کاش تو یا شوهرت هفته ای یکبار برای کمک به کارای مامان بابات میرفتین پیششون

قطعا کارای مردونه و سنگینو بابات نمیتونه انجام بده اینجا شوهرتم ثواب کرده

حالا تفریحو گشتنو‌ میرن خدایی؟