2777
2789
عنوان

هیچ عروسی به خوشبختی عروس ما نیست☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 22230 بازدید | 385 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

30 سالمه و این دختره 10 سال ازمن کوچیکتره ببین دیگه چقدر تحت فشارم جلوی دست این باید کار کنم کاش خدا ...

عزیزم درس بخون ادامه بده جدا شو اگه نه کار کن و بازم مستقل چون این نوه .. میاره و ادامه داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اتفاقا میگه بیارم میدم خودتون بزرگش کنین من حوصله ندارم

آره دیگه همه کاراشو میکنی تنبل میشه 

داداشت تک پسره؟

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
عزیزم درس بخون ادامه بده جدا شو اگه نه کار کن و بازم مستقل چون این نوه .. میاره و ادامه داره

نمیتونم بااین وضعیت 

نه توانی هست نه انگیزه ای 

اینقدر فشار روانی روم بوده حتی ذهنی هم دیگه سالم نیستم که بخوام درس بخونم 

اون از همه آشغال تره نذاشت به کسی که دوسش دارم برسم بعد خودش الان تازه لو رفته چندسال با دختره بوده ...

چقد شبیه این سزیال جدید ترکیه ای 

واقعا فرق گذاشتن بین بچه ها رو درک نمیکنم 

شما هم دیگه هیچ کاری براش انجاک نده مگه میخوان چیکار کنن

ببخشید ولی خیلی حالم بهم خورد از مامان بابات .اون زنداداشت چقدر حیوونه ک خوشحالی میکنه بااین وضعیت

خودمم حالم بهم میخوره ولی هیچ غلطی نمیتونم بکنم 

امشب مامانم قربون صدقه اون میرفت و به من گفت الهی سرطان بگیری هیچوقت این حرفش یادم نمیره خدا از جفتشون نگذره به حق این فاطمیه 

نه والا آبجی اگه گیرا بود تاحالا حق منو می‌گرفت موندم تو عدالت خدا

تنها ویستی تا همین یهذساعت پیش داشتم عین چی گریه مسکردم سر همین فرق زمین تا اسمون

منم عین تو اصلا محبت ندیدم فقط کوبسدنم و ب یه مشت بی عرضه ک خاک پامم نبودن بها دادن

تا این من،من شده است .....صدها من ،در من،دفن شده است .

لابد فقط یک عروس هم دارید مادر و پدرت هم که معلومه عروس دوستن

منم شوهرم تکه ویدونه عروسم ولی جواب سلامم میخوان بدن اونورونگاه میکنن که بفکرخودشون رونداده باشن بهم رفتنی خونشون حرف نمیزنن که پرونشم احساس صمیمیت کنم باهاشون....