2777
2789
عنوان

چیکار کنم داف شم😂

127 بازدید | 11 پست

متاسفانه من ادم کمال گرایین و میخوام بهترین خودم باشم

۱۸سالمه بیبی فیسم دماغم اوکیه یه قوز ریز داره و نوکش سر بالاس امیدوارم بدونید چطوره دوسدارم عمل کنم پول ندارم😭😂

موهامم تا روی شونمه مژه ریسه ایم فیشر میخرم گه گاهی میزنم 

استایلمم در حد بگ و شومیز و اینا چیکار کنم چه تغییری تو چهره‌م ایجاد کنم که خوشگل شم؟

عمل و اینا نگید یا تزریق ژل اجازه و پولشو ندارم چند وقت پیشم گفتم میخوام بینیمو عمل کنم پدرم گفت مغزتو عمل کن عالیه🤡😂

اول از همه با خودت تکرار کن

چیزی که هستم بهترینه نیازی به تغییر نیستم

و‌واقعاا از اعماق قلبت خودتو دوس داشته باش

چیه همه دارن عمل میکنن قیاقه ها همه شبیه هم شده

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من چهرم خوبه باهاش حال میکنم ولی میخوام خوشگلترش کنم

دختر قشنگم

تو قشنگ ترین ادم دنیام باشی باز میگی نه یه کار دیگه بکنم یه حرکت دیگه بزنم

شاید به زبون بگی دارم باهاش حال میکنم ولی تو اعماق وجودت یچیزی هست ک نپذیرفتیش

و وقتی زیباییتو خودت قبول داری واقعا دلیلی نداره باز بخوای تغییر ایجاد کنی تو‌صورتت از نظر من

شاید بگی نه میخوام زیبا تر شم از کمال گرایی میادو فلان

ولی اصلا این نیست 

بیوفتی تو‌ عملو ژلو اینا هر روز یه چیز دیگه میخوای

و باور کن بازم راضی نمیشی

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌