دانشگاه آزاد شهرمون ثبت نام کردم چندروزه میرم قبل اونم چند وقت برای کارای ثبت اینا اونجا بودم . بعد من این همه همکلاسی داشتم از راهنمایی و فلان اینا هیچکدومشون نیستن اصن کسایی که میشناسمشون نیستن مثلا تو دبیرستان دوتا کلاس دوازدهم بودیم فقط ی نفر هست اونم رشتش فرق میکنه تو دانشگا😂 میگم یعتی اینا همه قبول شدن یا چی پشت کنکور موندن در عجبم .
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستای صمیمی دوران دبیرستان منم پزشک و پرستار و ماما و روانشناسو ... منم خونه دار😐
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
رفتم دانشگاه دیدم نیستن بعد خبر اومد ازدواج کردن یا پیام نور میخونن یه عده هم بعد اینکه من ترمای اخر بودم تازه ثبت نام کردن
یاد گرفتم وقتی خودمو به خدا می سپرم همه چیز آروم تر پیش میره😍 حتی سختی ها یه حکمتی دارن که بعدا میفهمم🥲 به خدایی ایمان دارم که سکوتش پر از مهربونیه و تاخیرش یعنی وقتش هنوز نرسیده😉 با لبخند ادامه میدم چون میدونم خدای من همیشه بهترین رو برام میخواد🥹🥰