2777
2789

راستش این چیزی که میخوام بنویسم باورم نمیشه که میخوام انجامش بدم از چندنفر خیلی بدی های بزرگی دیدم جوری که چندبار کارم به اورژانس کشید و حتی با ویلچر منو بردن چون از درد توان راه رفتن نداشتم بخاطر فشار عصبی چندماهه . چندماه کارم همش گریه بود و از حال بد قلب درد گرفتم و راستش تازه فهمیدم گاهی بخشیدن بعضیا خیلی سخته اما امشب مبخوام به حرمت خدا و حضرت زهرا ببخشمشون . میدونم خیلی عذابه گاهی بخشیدن اما اگر میتونین شما هم بیاین با خدا و حضرت زهرا معامله کنید و ببخشید 💙 اصلا راحت نیست و من با گوشت و خونم حسش کردم اما اگر میتونید این لطف رو بکنید ممنونم 💙🙏🏻✨

منم به حرمت حضرت زهرا فقط به خاطر حضرت فاطمه همشونو بخشیدم اگه حضرت فاطمه برام جبران کنه و به دادم برسه😓

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔 گناهکارم آدم ب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم به حرمت حضرت زهرا فقط به خاطر حضرت فاطمه همشونو بخشیدم اگه حضرت فاطمه برام جبران کنه و به دادم ب ...

حضرت فاطمه حتما دستتو میگیره نمیدونیم چه شکلی ولی بدهکار کسی نمیمونن این خاندان لطف یزرگی میکنی عزیر دلم 💙💙💙

حضرت فاطمه حتما دستتو میگیره نمیدونیم چه شکلی ولی بدهکار کسی نمیمونن این خاندان لطف یزرگی میکنی عزیر ...

خیلی دلم شکسته هر چی التماسشون میکنم جوابم نمیدن انگار منو دوست ندارن

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔 گناهکارم آدم ب

خیلی دلم شکسته هر چی التماسشون میکنم جوابم نمیدن انگار منو دوست ندارن

یه چیزی بگم راستش منم تا چندوقت پیش همین حس رو داشتم ولی معجزه تو زمانی که ما انتظار داریم یا به شکلی که ما میخوایم همیشه اتفاق نمیفته . همون آیه قرآن که میگه فکر میکنی چیزی به نفعته اما نیست و فکر میکنی چیزی به ضررته اما خیرس درش هست . به زمانبندی کسی دل ببند که هیچ جوره بهت خیانت نمیکنه