2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر واقعا هیچی بلد نیستید یه معلم بالاسرتون باید باشه

اموزشگاه بهتره

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

یه چند ترم کلاس برو که راه بیفتی. بعد منابع خودخوان هم استفاده کن مثلا سری کتابای اکسفورد ورژن مبتدیش. از گرامر هم غافل نشو. استمرار داشته باشی خیلی خوب پیشرفت میکنی. اگه منابع خواستی دوست داشتی بگو بهت معرفی کنم یه چندتا🤌

شما انلاین خوندین میشه بهم معرفی کنید

اره

من خیلی زود یاد گرفتم 

محمد کریمی 

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

جادی میمیرانی چطور اونم داخل سایتش اموزش گذاشته بود

من ندیدم

میشه یه دعای قشنگ برام کنی تا قبول بشم🌸💫انشاالله هرکی واسم دعا کرد خودش زودتر حاجت بگیره🥹❤️ یا حسین ؛ تو کیستی که گرفتی به هر دلی وطنی؟❤️‍🩹

یه چند ترم کلاس برو که راه بیفتی. بعد منابع خودخوان هم استفاده کن مثلا سری کتابای اکسفورد ورژن مبتدی ...

بمن معرفی میکنید

قبلا تا تاپ ناچ خوندم تو اموزشگاه ولی چون ول کردم کلا فراموش شد

ممنون میشم معرفی کنید

اولش سه چهار ترم کلاس برو راه بیفتی

کتاب شیوه نو در اموزش زبان توضیحات گرامره و فارسیم هست

Grammar in useهم خیلی خوبه یدونه vocabulary in useهم داره کنارش

برای یادگیری لغت سری کتابای آکسفورد خوبه مثل Oxford word skills basic که سی دی هم داره همراهش. خیلیا از ۵۰۴ هم استفاده میکنن که واحب نیست خیلی.

بعد واجب هم نیست که ديكشنري بخری‌. به نظرم دیکشنری تحلیلگران رو نصب کنی بهتره

تو یوتیوب هم مدرسای خیلی خوبی هستن رایگان

هروقت به سطح بالا رسیدی از مجموعه top notch استفاده کنی هم خوبه

بمن معرفی میکنیدقبلا تا تاپ ناچ خوندم تو اموزشگاه ولی چون ول کردم کلا فراموش شد

چشم

کتاب شیوه نو در اموزش زبان توضیحات گرامره و فارسیم هست

Grammar in useهم خیلی خوبه یدونه vocabulary in useهم داره کنارش

برای یادگیری لغت سری کتابای آکسفورد خوبه مثل Oxford word skills basic که سی دی هم داره همراهش. 

به نظرم دیکشنری تحلیلگران رو نصب کنین

تو یوتیوب هم مدرسای خیلی خوبی هستن رایگان

مجموعه top notch هم به نظرم برای اینکه اماده بشین برای صحبت عالیه!