عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنهانگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆ شرطه کردومه اگر لهو خمه در چم روژئه بَه شِعِر خوندنهوه تا درکی مئخانه ئَروم اون روگرفت دختر که توی صفحهم میبینید تنها نشانهی دوستداشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگوار و شایستهای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.
هم سن شما و 25 سالگی ازدواج کردم و به نظرم اصلا زمان ازدواج از 25 به بعد بعد از استقلال مالی و ثبات فکری و رفتاری و کنترل هیجانات ، حالا این حرف من وحی قرآن نیست اما آمار ارقام هم امسال نشون داد میانگین سنی ازدواج در کشور برای آقایون 28 و خانما 26 سال دو ماه ، فقط در نی نی سایت خانما 30 ساله دوماد داره و مادربزرگ شده و دختر 16 ساله بارداری دومش و دانشجو دکترا پیوسته بیوتکنولوژی پس اینجا تاپیک زدن هیچ کمکی بهت نمیکنه بشین ببین چکار کنی بیشتر در معرض دید آقایونی چون الان واقعا خواستگار سنتی کم شده باید خودت دست بکار بشی
با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من صرفاً استارتر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!