2777
2789
عنوان

کیا اینجا خوابگاهین

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 29 پست
پاشو برو پیاده رویمگه حتما باید بری کافه و خرج کنی

نه ولی اخه پیاده روی هم شهرک خودمون اصلا جای مناسبی نداره 

همه جا دوره 😭

ازین خستم 

بی هدفم که بخوام برم واقعا از دور بودن مسیرا منصرف میشم دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه جات بودم کل تهرانو از ذوق پیاده گز میکردم میرفتم 😂 یکی باید استخدام میکردن برگردوننم خوابگاه ...

😂😂😂

اخه اکثر جاهای دیدنی رو دیدم سالای قبل 

الان دیگه یا جاهایی مونده که دورن خیلی یا دیگه تکرارین واسم 🥲

بابا همه از خداشونه بیان تهران هزاران تقریح و سرگرمی داشته باشن. چجوری تو تهران نمیدونی چکار کنی😅

😂😂😂😭

بخدا دارم کپک میزنم 

کاش یکی بیاد بندازنم بیرون از اتاقم 

من الان خوابگاهم تا الان با بچه ها چرت و پرت و خنده و بازی کردیم😂

ما دیگه شجره نامه همدیگه ام میدونیم 😬😂

خیلیییی خوبه با هم اتاقیات بسازی و خوب باشن خوشحالم واست نانا 🫶🩷

😂😂😂😭بخدا دارم کپک میزنم کاش یکی بیاد بندازنم بیرون از اتاقم

ببین فیلم و سریال بشین ببین. زبان بخون. نمیدونم رشتت چیه یک نرم افزاری دوره ای چیزی یاد بگیر که بسلامتی فارغ التحصیل شدی راحتتر بتونی وارد بازتر کار بشی و موقعیت های بهتر گیرت بیاد. البته خود من مثل شما نبودم. عاشق خوابیدن و فیلم دیدن و بیرون رفتن و دور هم نشستن با دوستام بودم.

ببین فیلم و سریال بشین ببین. زبان بخون. نمیدونم رشتت چیه یک نرم افزاری دوره ای چیزی یاد بگیر که بسلا ...

اره این کارا رو‌ میکنما مرسییی خیلی زیاد که نظر دادی  

اما آدم فیلم و سریالی نیستم شهر خودمون همش بیرون بودم اینجا اصن کلافه شدم از همه چی 🥲

😂😂😂اخه اکثر جاهای دیدنی رو دیدم سالای قبل الان دیگه یا جاهایی مونده که دورن خیلی یا دیگه تکرارین ...

منکه شهرخودمون میرم دانشگاه چی بگم همه چی تکراری دوست هم تو دانشگاه ندارم همه خوابگاهیا با هم مچن و منم تنها بومی ام همه چی کسل کننده 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
منکه شهرخودمون میرم دانشگاه چی بگم همه چی تکراری دوست هم تو دانشگاه ندارم همه خوابگاهیا با هم مچن و ...

ای خداا مادر 

ماهم اینجا تقریبا اینطوریه جو 

بچه های بومی همه از قبل همو میشناختن و دوستن چند ساله 

ماهم با خپابکاهیا نهایتا 

ولی نمیدونم آنقدر خرج زنده موندن زیاد شده که دیگه عقلم نمیرسه واسه روحیه م چیکار کنم انقد خوابگاه نمونم 😭

ای خداا مادر ماهم اینجا تقریبا اینطوریه جو بچه های بومی همه از قبل همو میشناختن و دوستن چند ساله ماه ...

آره تهرون شهر خیلی گرونیه بخوای کافه بری و استخر و گردش و موزه پول میخواد ک دانشجویی پولت کجا بود فقط بگذره زود تموم شه این دانشگاه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اخ واقعا دیگه نمیکشمامیدوارم توام موفق باشی گلی 🥹🩷

تو که موسیقی و ساز بلدی تدریس آنلاین کن پول دربیاری لااقل هم وقتت با چیزی میگذره ک دوسش داری مرسی عزیزم توام همینطور 

تو که موسیقی و ساز بلدی تدریس آنلاین کن پول دربیاری لااقل هم وقتت با چیزی میگذره ک دوسش داری مرسی عز ...

اخه اونقدی حرفه ای نیستم سازمم همراهم نیس یعنی فضاشو ندارم 🫠ولی بازم مرسی از پیشنهادت عسلی 🩷