2777
2789
عنوان

شوهرم به خانوادش گفت چقد حقوق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 25 پست
چرا همچین کاری کرد 😐 توجیهش کن و بعدا بگو ی مقدارشو ریخته بودن ولی دیگه نمیخوام کار کنم اونجا

یعنی خودم بعدا به خانواده اش اینو بگم؟

چون قطعا بعدا جلو روم به روم میارن این موضوع رو

هرکاری بخوای شروع کنی اولش با سختیه، اگه بیمه داری یا برات سابقه حساب میشه ایراد نداره. همچنان به کلاس گذاشتنت ادامه بده بگو همه یه مدت بدون حقوق باید برن کارورزی من چون کارم خوبه بهم پاداش و حقوق میدن 😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خودم بعدا به خانواده اش اینو بگم؟چون قطعا بعدا جلو روم به روم میارن این موضوع رو

به روت اوردن اینجوری جواب بده خودت جوری رفتار کن که انگار در شانت نبوده با این مدرک بخوای اونجا کار کنی و به کسی هم ربطی ندارع حقوقت

البته اگه شوهرت خرابکاری نمیکنه باز

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بگو یه کم وسیله خریده بودم از داروخانه قرار بود دو سه قسط کم کنه یهو این ماه همه رو باهم از حقوقم کم ...

بنظرم متوجه میشن دروغمو

چون شوهرم با اب و تاب توضیح داده چقد بهم کم میدن