2777
2789

پدرم سنی نداره ۶۲ سالشه

جوون ک بود خیلییی کار میکرد هرچی ملک و زمین خرید زد ب نام پدربزرگم عموم هم همینطور

فقط مغازه ها و ماشین هارو ب نام خودشون زدن

الان بالای ۱۵ ساله از مرگ پدربزرگم میگذره اینا هنوز اموال رو تقسیم نکردن(اموالی ک خودشون زدن ب نام پدربزرگم) همشم باهم مشکل دارن سره تقسیم مال 

پدر من ۱۵ سال رفت دادگاه اومد اخرم هیچی هنوز تقسیم نشده 

پدرم پیر شد جوونیش رفت😭😭😭 الان بخاطر دیابت چشماش نمیبینه 

کارم شده گریه میترسم از دستش بدم😭😭 

کاش این پول نبود کاش دزد میزد کاش اتیش میگرفت😭😭

پدر من خیلی دارایی داره نیازی ب اون ارث نداره ولی همش میگه بعد من بچع هام بابد خوب زندگی کنن

همه فکرش ما هستیم 

همین چیزا باعث شده تصمبم گرفتم بچع دار نشم ک فکر و ذکرم بشه بچع

نمیدونم چجوری خودمو اروم کنم😭 

حالا این وسط دو تا خواهر کم عقل دارم باهم دعواشون میشه میان خونه پدرم جنگ اعصاب راه میندازن پدرمو پیر تر میکنن😭😭😭

انقدر استرس دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پدرتون پیر شده دیگه

سعی کنید با کسانی حرف بزنید بزرگتری باشن حاج‌اقایی باشن معتمد خودشون

بیان حرف بزنن یجوری اصرارشو کم کنن که حالا ارث رو بدن یا ندن چیزی تغییر نکنه براش

و اینکه همه عموهات سن و سال بالا دارن؟

عزیزم پدرتون پیر شده دیگهسعی کنید با کسانی حرف بزنید بزرگتری باشن حاج‌اقایی باشن معتمد خودشونبیان حر ...

یه عمو دارم اره بزرگه

هم عموم هم پدرم مالشونو زدن ب نام پدر بزرگم

الان اختلاف زیاده بینشون

کنار نمیان باهم 

عزیزم پدرتون پیر شده دیگهسعی کنید با کسانی حرف بزنید بزرگتری باشن حاج‌اقایی باشن معتمد خودشونبیان حر ...

عمو و عمه ها انقدر شعور ندارن که این اموال ما پدرشون نیست و فقط بابات زده ب نامش امضا بدن بره چه حروم خورن

مگه ما میگیم برو دنبالشپدرم نمیگذره از مالش

همون پدرت منظورمخ.

خب عزیزم جسارت مشه پدرت خودش مقصرژ

جوانی اونجوری کرده

الانم باز یکجور داره اشتیاه میکنه

کمتر و بیشترش رو ک خودش داره خداروشکر

به فکر سلامنیتش باشه

💕

یه عمو دارم اره بزرگههم عموم هم پدرم مالشونو زدن ب نام پدر بزرگمالان اختلاف زیاده بینشونکنار نمیان ب ...

اصلش اینه یه انسان بزرگی بیاد اون وسط واسطه بشه

و اینکه به بابات بگو تو نمیتونی کاراتو خودم میگنم

تو برو پیگیر دادگاه و این داستانا شو

عمو و عمه ها انقدر شعور ندارن که این اموال ما پدرشون نیست و فقط بابات زده ب نامش امضا بدن بره چه حرو ...

عموم هم زده ب نام پدر بزرگم

ولی سزه تقسیم مال کنار نمیان

مثلا نمونه ش

پدربزرگم ۱۲۰ تا فرش دستبافت داده بهشون عموم همشو برداشته  بابام‌میگه اول اون فرش هارو ک سهم منم هست بده بعد بریم رو اموال بعد  

عموم کوتاه نمیاد

بعد میرن رو خونه بابام‌میگه من خونه رو ازت میخرم سهمتو میدم عموم میگه نه خونه ماال منه من ار تو میخرم

دیوونه شدیم