2777
2789

امشب بدجور دلم گرفته😢😭

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونایی که نی نی میخوان ..این چهله برای منتظراست ..حتما انجامش بدید و مطمین باشید بی جواب نمیمونید...تو نی نی سایت پیداش کردم..منم دعا کنید 

منم دوسال و نیم بود که منتظر بودم هر راه درمانی رو امتحان کردم تا اینکه شنیدم حضرت علی اصغر باب الحوائجه و تو برنامه سمت خدا حاج آقا گفت نذر 40 روز زیارت عاشورا واسش ردخور نداره

با یه دل شکسته و ناامید نذرش کردم دقیقا 40 روز پیش بود به دوستم که یه شهر دیگه است و اونم یه سال و نیمه منتظره گفتم. با هم قرار گذاشتیم بخونیم

اونم نذر علی اصغر کرد الان بارداره مو ب تنم سیخ شدددددددددددد

باوزتون نمیشه دوستم سه روز بعد از نذرش جواب گرفت و من یه هفته پیش

40روز زیارت عاشورا نذر کنید حضرت علی اصغر و امام موسی بن جعفر دو تا باب الحوائجن. نمیدونم اعتقاد دارید یا نه ولی گفتم بگم به دردتون میخوره

تو برنامه سمت خدا میگفت یکی 40 روز زیارت عاشورا نذر حضرت علی اصغر میکنه روز 39 تو خواب و بیداری امام حسین رو میبینه که بهش میگه چرا زودتر دست به دامن بچم نشدی؟ وگرنه اینقدر منتظرت نمیذاشتیم. چیزایی که تو این برنامه میگه خرافه نیست همش مستنده بیخودی چیزی نمیگن

یادم اومد عموم با سرطان خون از دنیا رفت و این بیماری رو به نوش که بچه دختر عموم باشه ارث داد. زفلی از 2 سالگی درگیر این مریضی شد و شیمی درمانی رو واسش شرع کردن. تو محله عمم که مشهده یه هیات عزاداری هست به اسم جان نثاران علی اصغر. بعد سه سال که بچه درد کشید بردنش توی اون هیات و بچه 5 ساله شفا گرفت الان سال دوم دبیرستانه و الحمدلله سالمه. فقط یه کم ریز مونده و خوب رشد نکرده

الناز جون و سارا جون تو رو خدا امیدتونو از دست ندید. خدا خیلی مهربونه. من این ماه سه روز تاخیر داشتم برعکس ماههای دیگه بی بی نزدم با خودم میگفتم یک درصد هم احتمال نداره بچه باشه ولی بعد دیدم که نه تو اوج سیاهی سفیدی ظاهر میشه

یه خبر خوب شاپرک جون تاپیک زده باردار شده. میگه نذر علی اصغر امام حسین کرده. خدا رو شکر

***بچه ها پریا جون راست میگه منم نذر علی اصغر کردم 40 روز زیارت عاشورا الان حامله ام

**دختردایی من دکترا بهش گفتن بای ای وی اف کنی اخه یه لوله داری و اون لولت ترکیده

اونم نذر علی اصغر کرد الان بارداره مو ب تنم سیخ شدددددددددددد

باوزتون نمیشه دوستم سهف روز بعد از نذرش جواب گرفت و من یه هفته پیش

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی؟

ایشالابه حق امام حسین زودنی نی داربشی

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
اونایی که نی نی میخوان ..این چهله برای منتظراست ..حتما انجامش بدید و مطمین باشید بی جواب نمیمونید... ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدم

دیگه بیخیالت شدم.چشم انتظارت نیستم.بود و نبودت رو سپردم دست خدا.دیگه میخام از ثانیه هاو لحظه هام استفاده کنم.سالها جوونیمو به پای انتظارت سوزوندم.هم توی خواب دلتنگت بودم هم بیداری.اما الان دیگه کافیه.اگه اومدی جات تو قلبمه❤ اگه نیومدی سهم من نیستی و حتما قراره نباشی.واسه داشته هام شاکرم و واسه نداشتنت کافر نمی شم................هی با توام " نی نی"

مرسی دوستان گلم،فدای محبت همگیتون

تشکرازهمه

با یقین انجام بدی مطمئن باش جوابتو میدن عزیزم

منم نذر میکنم ان شاءالله حاجتمو بگیرم،برام دعاکن دوست من