2777
2789
من همیشه فقط لوبیا چیتی میزنم، کلا جنوب با لوبیا چیتی درست میکنیم به نظرم خوشمزه تره

من آبگوشت هم درست میکنم یکم لوبیا قرمز توش میریزم 🙈🙈 همه ایراد گرفتن ولی خودم وقتی گوشت کوبیده میکنم از رنگش خوشم میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبزی خورشتت و ریز ریز خورد کن ... من سبزی فقط تره جعفری شنبلیله استفاده میکنم این خوشمزه تر میشه ... اول دوتا پیاز متوسط رنده درشت کن بعد تفت بده  ادویه  کم بزن زردچوبه فلفل سیاه پود سیر و کمی گلپر بعدش سبزیتم جدا تفت بده قشنگ سرخ شه سبز تیره شه ... پیازت ک تفت خورد گوشتارو اضافه کن  یه دیقه تفت بده بعد سبزی اضافه کن اب بریز تا بجوشه ... لوبیارو همیشه جدا بپز ... لوبیاتو جدا بپز ابکش کن سه ساعت اخر ب قورمه سبزیت اضافه کن نمک و لیمو اخرین مرحله بریز دوساعت قبل اماده شدن بریز و زیرش و کم کن و بزار جا بیوفته

[QUOTE=400401344]سبزی خورشتت و ریز ریز خورد کن ... من سبزی فقط تره جعفری شنبلیله استفاده میکنم این خوشمزه تر میشه ... ...[/QUOمامان من جعفری گشنیز تره شوید، چغندر و اسفناج و شنبلیله میگیره ولی شنبلیله خیلی کمتر چون غذا رو تلخ میکنه. کلا عطر سبزی مهمه، اینجا سبزی رامهرمز خیلی معروفه، واقعا سبزیهاشون خیلی طعم و عطر داره

من بگم ،لوبیا رو جدا بپز ابکش کن هم نفخش میره هم خورشت سیاه نشه،پیاز رنده شده رو یه کوچولو سرخ کن گوشت بریز بعد سبزی بریز خوب سرخ کن با روغن خوب،هزچی روغن بریزی بعدا خورشت پس میده بعد که سبزی سیاه شد یه قاشق رب گوجه بزن خیلی خوب میشه بعد آب جوش بریز بذار گوشتا بپزه گوشتا پخت لوبیا پخته شده رو بریز بذار جا بیوفته،لیمو هم اکر میزنی از شب قبل سوراخ کن بذار تو آب یا همون موقع بجوشون تلخیش بره،من تلف میزنم برای ترشیش ،بعد بذار جا بیوفته اینجا کم کم روغن سبزی آزاد میشه

خوزستانی هستن؟

بله بختیاری،به لطف ایشون حالا تعریف از خود نباشه ولی قورمه سبزیام هرکی خورده میگن چی زدی بهش که انقد خوشمزس،دستورشم به همه میگم ولی طریقه سرخ کردن سبزی و اندازه اولیه سبزی ها خیلی مهمه