2777
2789

پدرمادرمم مشکل دارن 

خودم غذا میپزم 

بچه نوزاد دارم دیگ نمیرسم بشورم اونجا 

میمونه شوهرم و داداشم 

ک داداشم نمیشوره اصلا و همیشه پای شوهزمه 

خدایی ظرف پنچ شش نفروشستن سخته؟چندماهه میشوره ولی ازوقتی ب مادرش گفته فکر کنم پرش کرده

حالا چند وقته نمیاد 

اگ بزاریم بمونه هم میمونه برا مادر فلجم سختشه بندخدا 

نگید نرو ک نمیشه مام هر دوماهی میریم

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من نصیحت همیشه میگم

راه شوهر رو‌خونه ننش ببرید 

با خودت میره با خودتم میاد غیر این حق ارتباط نداره

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

خودت چرا نمیشوری؟؟

اگ برا ۵ ۶ نفر سخت نیست خودت یا داداشت بشورین 

حالا شوهرت چند بار شسته چند بار هم شما بشورین 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه رو همسرت بگیره خودت بشور

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
از من نصیحت همیشه میگمراه شوهر رو‌خونه ننش ببرید با خودت میره با خودتم میاد غیر این حق ارتباط نداره

خودت پسر داری؟چطور اینقد راحت حرف میزند 

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...

اول اینکه وظیفه برادرت بشوره،‌

بعدم‌خب بچه رو بده شوهرت نگه داره خودت طرفا رو بشور، 

به نظرم اصلا خوب نیست که شوهرت تو خونه پدرت ظرف بشوره، خودم هرگز اجازه نمیدم همسرم همچین کاری کنه، 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

یه سوال

خانواده‌ات ظرفای خودشون رو چکار میکنن وقتی شما نیستی؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
اول اینکه وظیفه برادرت بشوره،‌بعدم‌خب بچه رو بده شوهرت نگه داره خودت طرفا رو بشور، به نظرم اصلا خوب ...

داداشم و شوهرم دوستن 

داداشن ب شوخی بهش میگ وظیفه داماده ودست نمیزنه

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف