2777
2789
عنوان

این رفتارم پیک می بود

76 بازدید | 5 پست

صبحی با خواهرم به عنوان همراه دانشگاه رفته بودم سر کلاسش 😐سر کلاس بودیم صورت خواهرم رو نگاه کردم (تا قبلش زیاد به چهرش اهمیت نداده بودم) دیدم روی دماغش رو خیلی زیاد رژ گونه زده از دهنم پرید گفتم چقدر رو دماغت رژ گونه زدی مث دلقکا شدی 😐خواهرم یه نگاه تاسف بار بهم انداخت گفت نخیرررررم 

بعدش متوجه شدم یه پسره داره ابجیم رو نگاه میکنع سریع گفتم ن عزیزم مث فرشته هایی شوخی میکردم قربونت برم۰

الان ابجیم باهام قهره میگه خیلی پیک می تو جم ابروم رو بردی و.....  ابجیم حق داره؟؟؟

چیکار کنم از دلش در بیارم🤦🏻‍♀️جدا هواسم نبود

نمیشه دیگه حرف زد سریع به برچسب میخوره به پیشونی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

راست میگه 

دیکه از این به بعد قبل اینکه ی حرفی رو بزنی فکر کن بعد بگو 

کارت خیلی زشت بود خواهرت آبروش نرفت تو کوچیک شدی

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا خواهرا باهم این داستانا رو ندارن از دهنت پریده پیش میاد ولی از این به بعد حواست باشه برو بوسش کن معذرت خواهی کن بزن به شوخی و مسخره بازی براش شکلات بخر بگو دلقک منم تو قندی عسلی فرشته ای دور سرت بگردم قهرنباش تصدقت