2777
2789
عنوان

من یه خانواده سمی دارم

98 بازدید | 6 پست

بنظرشون با نگه داشتن تو خونه ازم مراقبت میکنن ولی دارن نابودم میکنن

همش خوابم میخورن سرم تو گوشیه 

قیافم نابود شده  انگار یه زن 30 ساله 

نمیزارن برم سرکار 

تنها راه نجاتم مهاجرت تحصیلی

ولی سرمایه ندارم 

چیکار کنم 

ترو خدا کمکم کنین 

21 سالمه نگین ازدواج کن نمیخوام از تو چاه بیوفتم تو چاه 

اصلا شوهر نکن اونم بفهمه جایی نداری هربلایی سرت میاره لهترین کا تحصیل و تلاش از جاهای کوچیک شروع کن ...

نمیزاره برم سرکار 

یه بار رفتم سرکار 18سالم بود مربی خانه بازی 

ولی تجربه خوبی نبود 

الان فک میکنه اگ برم باز گند میزنم 

نمیدونم چیکا کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیزاره برم سرکار یه بار رفتم سرکار 18سالم بود مربی خانه بازی ولی تجربه خوبی نبود الان فک میکنه اگ ب ...

مگه چیشده بود ؟ الان بزرگتر از اون موقعی نمیشه حرف بزنی بگی میخوام پول دربیارم یکم از رفتارای خانوادت بگو چون تو هر خونه ای همچین خانواده هایی هستن

مگه چیشده بود ؟ الان بزرگتر از اون موقعی نمیشه حرف بزنی بگی میخوام پول دربیارم یکم از رفتارای خانواد ...

ببین مامان بابام خوبن خب چیزی برام کم نگذاشتن

ولی نمیزارن برم سرکار بابام میگه همه چیزو نصفه ول میکنی قبلا رفتی گند زدی اومدی بیرون ( در خانه بازیو شکوندم خب بلد نبودم واقعا  اولین بارم بود 

دیگ وقتی شلوغ میشه موقع حساب کردن خیلی پول کمو زیاد میکشیدم و یکی ازم شکایت کرد سر اینکه دست بچشو گرفتم که این حال شد تقصیر من نبود)

بهش  الان گفتم میخوام مستقل شم دعوامون شد اومدم تو اتاق چند روزه دعوا داریم سر اینکه برم سرکار 

ببین مامان بابام خوبن خب چیزی برام کم نگذاشتنولی نمیزارن برم سرکار بابام میگه همه چیزو نصفه ول میکنی ...

بنظرم اونجا واقعا هر ادمی بره کار کنه مثل تو همین سوتفاهما و اتفاقا براش میفته اگه یکم بیشتر حواست به کارت باشه بهتر میبود یه جا دیگه برو کار کن خیاطیا هستن کافه ها هستن حتما که نباید همونجا بری اگرم بهت پول میدن پسانداز کن حدااقل یک سکه هم که شده بتونی برا خودت بخری

بنظرم اونجا واقعا هر ادمی بره کار کنه مثل تو همین سوتفاهما و اتفاقا براش میفته اگه یکم بیشتر حواست ب ...

باورت میشه من ماهیانه نمی‌گیرم 

فکر میکنن چون برای خونه چیز میخررن دیگ نباید پول بهم بدم 

برای خواهرم ماه پیش مانتو و... گرفت 

من حتی کفشم مال سالی که میرفتم مدرسه