2777
2789
عنوان

خوش بحال بعضی از خانوما که شوهرشون حمایت گر

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسایمون فکش کج بود دندوناش داغون انحراف چشم .همسرش مهندس برق. صورتش رو جراحی کرد کلا عوض شد .ادامه تحصیل داد براش ماشین صفر خرید زد به اسمش الان لیسانس گرفته مدرسه خصوصی درس میده خونه به نامش صبح تا شب بیرون شبا شوهرش آشپزی میکنه

درک میکنم مرد خسیس بدترین حالته . چون پدر خانواده است باید پشتیبانی کنه.

بحث خساست نیس اکثر آقایون از پیشرفت همسرشون میترسن و ترسشون هم بخاطر اینه که دست خانم می‌ره تو جیب خودش و مستقل میشه مثلا اینجوری فک میکنن دیگ تسلطی رو همسرشون ندارن متاسفانه خانمهای موفق یا باید همسر حمایتگر داشته باشند یا مجرد بمونن

بحث خساست نیس اکثر آقایون از پیشرفت همسرشون میترسن و ترسشون هم بخاطر اینه که دست خانم می‌ره تو جیب خ ...

اره بخدا اصلا همسرمن خسیس نیس اصلا حتی ولخرجم هس هرچیزی که بخوام هرجور شده برام میگره ولی خب از من حمایت نمیکنه

الان یه خواهر دیگ م دارم مامانم انقد پشتتشه همه چیز یاد میگیره میچرخه میپوشه کار میکنه نه مث من بدبخ ...

انقد حسرت نمیخواد ! اگه انقد خوبه .. بچه هم ک نداری . جداشو برو با مادرت تو هم به علایقت برس

دلیل حمایتگری بعضی از آقایون اینه که خانومشون تو ظاهر خودشو ضعیف نشون میده.( منظورم اینه که خانم واقعا آدم تواناییه،ولی جلو شوهرش جوری نشون میده که انگار مثلا دو کیلو میوه رو نمیتونه حمل کنه و خیلی سختش میشه، یا بلد نیست بره نونوایی نون بخره)

ریپ نمیزنم،پس بجز اسی کسی ریپ نزنه!!!

خیاطی سخته ولش کن کمر میخاد 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

بحث خساست نیس اکثر آقایون از پیشرفت همسرشون میترسن و ترسشون هم بخاطر اینه که دست خانم می‌ره تو جیب خ ...

درسته ولی شما هم کوتاه نیا ... متاسفانه تو ایران مرد مالک زن خودش رو میدونه . همه انسانیم و حقوق برابر .

همسایمون فکش کج بود دندوناش داغون انحراف چشم .همسرش مهندس برق. صورتش رو جراحی کرد کلا عوض شد .ادامه ...

خوشبحالش خدا قسمت همه ی مجردی از این همسرا کنه دمش گرم که انقدر حمایتگر منم خیلی دوست دارم درس مو بخونم برم برای معلمی ولی اونو که اصلا نمیزاره