2777
2789
عنوان

خوش بحال بعضی از خانوما که شوهرشون حمایت گر

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 68 پست
درسته ولی شما هم کوتاه نیا ... متاسفانه تو ایران مرد مالک زن خودش رو میدونه . همه انسانیم و حقوق برا ...

من که نه اسی نباید کوتاه بیاد ولی خب حقوق برابر  همش حرفه تو ایران متاسفانه تنها حقی که زن داره یه مهریه اس اونم آقایون کم مونده خودشون شهید کنن ولی حاضر نیستن در عوض مهریه باقی حق و حقوق بدن به خانم ...اینا همش در حد حرفه اینجا هیچ زنی برابر مرد نیست 

خدا نکنه عزیزم😔اره دوتا

اخی من بچه ندارم ولی

ببین شوهر من آدمی بدی نیس آدم خوبیه ولی من یه رفیق به پناه میخوام من خیلی پشتشم خیلی حمایتش میکنم بخدا اگ بزاره پابه پاشم کار میکنم ولی اصلا حمایتگر نیس مرد خوبیه شوهر خوبیه ولی ولی یار خوبی نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=400398919]من تپش قلب  ریزش مو  سردرد و معده درد عصبی  لرزش دست  پرش پلک  گرفتم&n ...[/QUOمنم همینه

تپش قلب، قند، عصبی، ریزش موی شدید گشادی دریچه ی میترال وتیرویید 

اصن نمیدونم از کجا بگم 

من که نه اسی نباید کوتاه بیاد ولی خب حقوق برابر همش حرفه تو ایران متاسفانه تنها حقی که زن داره یه م ...

اینا همه کشکه هیچ برابری من که ندیدم ما زنا همیشه میسوزیم

[QUOTE=400399175]اخی من بچه ندارم ولی ببین شوهر من آدمی بدی نیس آدم خوبیه ولی من یه رفیق به پناه میخوام من خیلی پشتش ...[/QUOTEتعریف خوبی برای هر کس یجور تعریف میشه، ولی من از اول زندگی برا کو چیکتری چیزا نتونستم بهش تکیه کنم  کوچیکترین چیزایی که برا بقیه کاملا یه مسیله ی عادی بوده 

اما برا من بزرگترین مسیله 

همیشه دوست داشتم یه تکیه گاه داشتم اما... 

[QUOTE=400399175]اخی من بچه ندارم ولی ببین شوهر من آدمی بدی نیس آدم خوبیه ولی من یه رفیق به پناه میخ ...

وای من با تمام سلول‌ای بدنم درکت میکنم آدم از پادرمیاد

گفتم که عزیزم شوهرم حمایتگر نیس از هر لحاظی که فکرشو بکنی

بخدا بعضی این زنا رو میبینم چقدر اذیت میکنن چقدر ایراد میگرن با خودم میگم این شوهر من دیگ چی میخواد 

خیلی دل پری دارم، دوس دارم یکی باشه بهش بگم تقصیر من چی بود تو زندگی چرا من از اول تا االان خیال را ...

من چون خانواده نداشتم و وضع مالی خوبی نداشتم ازدواج کردم بی محبتی هایی ک دیدم جبران شه شوهرم جوری زجرم داد ک دلم میخواد برگردم همون روزا مجردیم خونه پدربزرگم ....خیلی دلم شکسته ...کتک خوردم تحقیر شدم فحش شنیدم دستم شکست و ابروم تو مردم رفت بقیه از ناراحتیم خوشحال شدن و کلا بخوام بهت بگم خیلی بدبخت تر از قبل شدم

من که نه اسی نباید کوتاه بیاد ولی خب حقوق برابر همش حرفه تو ایران متاسفانه تنها حقی که زن داره یه م ...

بله منم قبول دارم در حد حرفه . ولی اینقدر بعضی خانم ها خودشون رو کوچیک میکنن جلوی همسر که باعث سو استفاده همسرهاشون میشن.