الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مسکن بده بهش . شیاف بزن اگه خیلی بیقراره . امشب داستان داری . ختنه قشنگ یه جون از جونای مامان کم میکنه دوبار کشیدم. خیلی سخته😯
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖
نه باتیغ برش داد،استامینوفن بهش دادم،ژل بی حسی همزدم ولی گریه میکنه،یهوجیغ میکشه
عزیزم روی زخم باز ژل بیحسی نزن یه وقت ضرر نکنه . با قطره و شیاف ارومش کن . یهو بدتر نشه . خدا بهت توان بده . یکی دوبار دیگه جیش کنه دردش اروم میشه الان یه خورده از جیغ و گریه اش از ترسشه .
از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖