2777
2789

پسرم دوماه پیش سرما خورده و خوب شده اما سرفه دست از سرمون برنمیداره دکتر بردم کتوتیفن و اسپری سالبوتامول داده با یذره نا پرهیزی یکم سیب زمینی سرخ شده  یا بستنی دوباره بدتر میشه مایعات گرم و عسلو شربت اویشن بخور هرکاری کردم دیوونه شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روتارین ازداروخونه بگیرهمون چهارتخمه س بسته بندی بعدم عطروادکلن بوهای تندادویه تحریکش میکنن دوداسپندبده دخترمنم الرژی داره خیلی بایدمواظب بودسس وکاکائو خیلی براش بده یه سرماخوردگی تایکماه سرفه ولش نمیکنه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

عزیزم یه قوری هستش به نام بینی پاک یه نمک داره با ابلاغ داخلش می‌ریزی میره جلوی روشویی سرش رو کج میکنهسر قوری رو وارد سوراخ بینیش میکنه و ترشحات از اون یکی سوراخ بینی و دهان خارج میشه

عزیزم یه قوری هستش به نام بینی پاک یه نمک داره با ابلاغ داخلش می‌ریزی میره جلوی روشویی سرش رو کج میک ...

این کارم کردم با سرنگ اب نمک رقیق درست میکنم میریزم تو بینیش بدبختو همش میاد بیرون تمیز میشه

اگه کل سال اینطوریه و معمولا هست، ببر متخصص گوش و حلق و بینی. نگران نباش، خوب میشه

اینجوری نبود خودم چشمش زدم دختر خالم پارسال میگف پسزم همش سرفه میکنه من گفتم خداروشکر سرفه اینو من نشنیدم تا حالا

پسر منم داشت بهتر میشد 

امروز رفته راه پیمایی دوباره سرفه دوباره آبریزش 

یه دختر یکساله دارم که ضعیفه قدو وزنش کلا کمه 

من الان به پسرم دونه ی بارهنگ با ای و عرق نعنا جوشانده دادم خورد 

انجیر عم‌خوبه انجیر خیس شده و بخور